Fjälldröm i Tänndalen

Fjälldröm i Tänndalen

3 lyxiga fjällstugor

Av Helena Nimbratt
Hur lyxigt kan det bli i fjällen? Hur lyxigt som helst såklart! Gods & Gårdar har hittat tre fjällstugor to die for. Köp en av dem och du får garanterat en vit jul.

Fjälldröm i Tänndalen

Påkostat och exklusivt fjällhus högst upp på fjället med magisk utsikt över fjällvärlden. Boyta 260 kvm. Pris 8750000k kr.

image

 

image3 image4 image2

 

Läs mer om objektet här.

 

Avagården

I Sälenfjällen, nära Högfjällshotellet ligger Avagården, ett vackert, lyxigt boende med vidsträckta vyer intill naturen. Boyta 160 kvm. Pris 11500000 kr.

fjallgard2 fjallgard fjallgard3 fjallgard5 fjallgard6 fjallstuga4

 

Läs mer om objektet här.

 

Exklusivt timmerhus i Stöten

Fjällstuga med storslagen utsikt mot Stöten och omgivande fjäll. Huset bjuder på allrum med panoramavy, fem sovrum m. 14 bäddar, 5 duschplatser och en stor ångbastu. Boyta 160 kvm. Pris 7500000 kr.

lyxstuga4 lyxstuga3lyxstuga

 

lyxstuga2

 

Läs mer om objektet här.

Kommentarer

Kommentera

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.

På Antikmässan i Brösarp finns massor av spännande föremål i ursprungligt skick.

Snart dags för Antikmässan i Brösarp

Helgen den 31 mars till 2 april är det dags för Antikmässan i Brösarp. Återigen kommer den lilla byn på Österlen att invaderas att tusentals antikintresserade som vandrar runt och besöker de olika mässlokalerna.