Trafalgar Cocktail Box från Linley.

Trafalgar Cocktail Box från Linley.

4 fina tips inför nyår!

Av Jonas Dahl
När julen så småningom har lagt sig blickar vi framåt. Här är tipsen till dig som har pengar över och känner för att slå på stort inför nyårshelgen.

En lyxig nyhet från David Linley är det piffiga cocktail-skåpet Trafalgar som innehåller allt du behöver för en lycklig start på kvällen. En cocktailshaker i mitten flankeras av fyra cocktailglas, coasters, drinkpinnar i sterlingsilver och recept på de mest klassiska drinkarna. Den dekorativa utsidan har inläggningar av pärlemor. Skåpet kostar cirka 189 000 kronor.

Se även 6 lyxiga grönsaker till jul.

Humrar i mässing och som grafiskt blad från Vintage Home och Adamar Fine Arts.

Humrar i mässing och som grafiskt blad från Vintage Home och Adamar Fine Arts.

Fransk 1940-talshummer av mässing från Vintage Home som finns på 1stdibs,  cirka 40 000 kronor. Till höger ett grafiskt blad av Roy Lichtenstein, Still life with lobster. Signerad, numrerad och daterad, 1974. Pris på förfrågan. Finns till salu hos Adamar Fine Arts som finns på 1stdibs.

Tendenser och trender som kommer, se 6 stilfulla trender.

Melange Ice Pail från kelly Wearstler.

Melange Ice Pail från kelly Wearstler.

Grafisk ishink med ränder i vit calcutta-armor och Nero Marquina från Kelly Wearstler, cirka 9 700 kronor.

Se Bländande inredning från Fendi.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.

På Antikmässan i Brösarp finns massor av spännande föremål i ursprungligt skick.

Snart dags för Antikmässan i Brösarp

Helgen den 31 mars till 2 april är det dags för Antikmässan i Brösarp. Återigen kommer den lilla byn på Österlen att invaderas att tusentals antikintresserade som vandrar runt och besöker de olika mässlokalerna.