The Collectors Awards 2016 delas ut på Antikmässan den 19 februari!

The Collector's Awards 2016 delas ut på Antikmässan den 19 februari.

De kan vinna antikbranschens Oscarsgala!

Nu är nomineringarna till årets antikpriser klara! Här presenteras de nio samlare, antikhandlare och nydanare som har chansen att ta emot ett pris vid galadrinken på Antikmässan i Stockholm den 19 februari.

Mitt under Antikmässan i Stockholm har antikbranschen sin egen Oscarsgala. För sjunde året i rad delas The Collector’s Awards ut av Antikmässan, i samarbete med The Collector’s Hotels och Gods & Gårdar. Sex vinnare kommer att utses i samband med en galadrink på Antikmässan den 19 februari. Förutom de priser som presenteras här, delar vi även ut priserna till Årets monter på Antikmässan, Årets dyrgrip samt Årets hederspris.

Nominerade till Årets nydanare: Cilla Robach, Ilse Crawford, Karin af Klintberg.

Nominerade till Årets nydanare: Cilla Robach, Ilse Crawford, Karin af Klintberg.

Nominerade till Årets Nydanare: Cilla Robach, rektor på Beckmans Designhögskola, som lanserade begreppet Slow Art. Inredaren och designern Ilse Crawford, som bland mycket annat gjort inredningarna till Sveriges enda sexstjärniga hotell, Ett hem. Karin af Klintberg, nytänkande TV-producent till bland annat julkalendern 2015, Tusen år till julafton.  Bilden visar inredningarna på hotellet Ett hem.

Nominerade till Årets Samlare: Viktor Fredbäck, Nils Tryding, Eva Hansson.

Nominerade till Årets Samlare: Viktor Fredbäck, Nils Tryding, Eva Hansson.

Nominerade till Årets samlare: Viktor Fredbäck, samlar på vintagejeans. Nils Tryding, samlar på Miro-affischer. Eva Hansson, samlar på svenska kopparföremål. Bilden visar en originalaffisch till den utställning som visades på Kristianstad museum, gjord av Miro 1973.

Nominerade till Årets antikhandlare: Hasse Larsson, Larssons Antik, Fredrik Andersson, FA Antik, och Niklas Helms, med Helms Antikvitetshandel (stora bilden).

Nominerade till Årets antikhandlare: Hasse Larsson, Larssons Antik, Fredrik Andersson, FA Antik, och Niklas Helms, med Helms Antikvitetshandel (stora bilden).

Nominerade till Årets antikhandlare: Hasse Larsson, med Larssons Antik i Halmstad. Fredrik Andersson, med FA:s Antik i Skänninge. Niklas Helms, med Helms Antikviteteshandel, som är inrymd i den gamla bak- och bykstugan vid Vassunda prästgård.

Biljett till den glittrande prisutdelningen bokar du här. Passa på att mingla med antikbranschen och dess profiler över bubbel och snittar med musikunderhållning!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist guidar oss till Rhônes viner på vinkällaren Grappe. Foto Anne Nybblaeus

Fåtal platser kvar – upptäck Rhôneviner med Gods & Gårdar på Grappe!

Visst vill du också utveckla din vinkunskap? Den 18 oktober bjuder Gods & Gårdar in till vinprovning på vinkällaren Grappe i Stockholm. Ett fåtal platser finns kvar till vinprovningen med Carl Jan Granqvist i sällskap med Niklas Bergqvist, ett unikt erbjudande till Gods & Gårdars läsare! Tillsammans utmanar Carl Jan Bergqvist och Niklas Bergqvist våra sinnen i […]

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.