På lördag den 20 februari bjuder Antikmässan in till en historisk matresa! Boka din biljett idag, till specialpris för dig som läser Gods&Gårdar.

På lördag den 20 februari bjuder Antikmässan in till en historisk matresa! Boka din biljett idag, till specialpris för dig som läser Gods&Gårdar.

Antikexperten Pontus Silfverstolpe tar oss med på en kulinarisk resa med början i den svenska stormaktstiden och de påkostade festmåltiderna. Vi äter oss igenom 1700-talet och de franska influenserna som nådde Sverige under Gustav III:s tid, för att avsluta i borgerlighetens uppdukade matsalar under 1800-talets första hälft.

Under lunchen berättar Pontus Silfverstolpe tillsammans med vinexperten Håkan Larsson om tiden, målningarna, dryckerna, föremålen och seder och bruk. Maten består i en härlig, historiskt inspirerad trerätters lunch inklusive två glas vin och kaffe.

Den historiska menyn är skapad av Mässrestaurangers köksmästare Kenneth Jonsson. Mässrestauranger driver samtliga restauranger och all bankettverksamhet på Stockholmsmässan.

Tid: Lördagen 20 februari kl.13:00-14:30

Plats: T2

Pris: 695 kr (ord pris 750 kr) uppge kod Godsochgardar.

Bokning: Köp biljett här! 

Antalet platser är begränsat!

NUVARANDE Njut ostron och chokladmajonäs med Håkan och Pontus!
NÄSTA Ny utställning med kända verk ur konsthistorien