Ät en härlig trerätterslunch med historiskt tema, i sällskap med vinexperten Håkan Larsson och antikprofilen Pontus Silfverstolpe!

Ät en härlig trerätterslunch med historiskt tema, i sällskap med vinexperten Håkan Larsson och antikprofilen Pontus Silfverstolpe!

Njut ostron och chokladmajonäs med Håkan och Pontus!

På lördag den 20 februari bjuder Antikmässan in till en historisk matresa! Boka din biljett idag, till specialpris för dig som läser Gods&Gårdar.

Antikexperten Pontus Silfverstolpe tar oss med på en kulinarisk resa med början i den svenska stormaktstiden och de påkostade festmåltiderna. Vi äter oss igenom 1700-talet och de franska influenserna som nådde Sverige under Gustav III:s tid, för att avsluta i borgerlighetens uppdukade matsalar under 1800-talets första hälft.

Under lunchen berättar Pontus Silfverstolpe tillsammans med vinexperten Håkan Larsson om tiden, målningarna, dryckerna, föremålen och seder och bruk. Maten består i en härlig, historiskt inspirerad trerätters lunch inklusive två glas vin och kaffe.

Den historiska menyn är skapad av Mässrestaurangers köksmästare Kenneth Jonsson. Mässrestauranger driver samtliga restauranger och all bankettverksamhet på Stockholmsmässan.

Tid: Lördagen 20 februari kl.13:00-14:30

Plats: T2

Pris: 695 kr (ord pris 750 kr) uppge kod Godsochgardar.

Bokning: Köp biljett här! 

Antalet platser är begränsat!

Kommentarer

Kommentera

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.

På Antikmässan i Brösarp finns massor av spännande föremål i ursprungligt skick.

Snart dags för Antikmässan i Brösarp

Helgen den 31 mars till 2 april är det dags för Antikmässan i Brösarp. Återigen kommer den lilla byn på Österlen att invaderas att tusentals antikintresserade som vandrar runt och besöker de olika mässlokalerna.