På NK hittar du det mesta om du vill överraska din älskling.

På NK hittar du det mesta om du vill överraska din älskling.

NK laddar upp inför Alla Hjärtans Dag

Av Petra Lindell
På lördag är det Alla hjärtans dag.  På NK har man nu laddat upp med massor av tips och erbjudanden. En fint inslagen present, ett fång blommor eller bara lite godsaker. Här är några tips på vad du kan köpa som kärleksbevis – eller önska dig i present!
Säg det med briljanter och guld!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.48.59

Med Hearts Collection har Ole Lynggaard designat en tidlös och vacker kollektion av briljantbesatta hjärtan. Kollektionen består av ringar, örhängen, halsband och charms. Handgjorda i 18 karat guld prydda med glittrande briljanter, var och en omsorgsfullt infattad för att reflektera ljuset på vackraste sätt.

Konfektyr till din sweetheart!

Hos NK hittar du specialkonfektyr och presentchoklad till din älskling.

NK Konfektyr erbjuder ett stort utbud av egentillverkad konfektyr, som klassikern NK Mint, praliner, marsipanfigurer, teaterkonfekt och tryffel.

Bjud på Havets Läckerheter!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.46.45

Varför inte fira Alla Hjärtans Dag med att äta något extra gott. NK Saluhalll har alltid en välfylld delikatessdisk, just nu med specialpris på färska kammusslor och färsk hummer.

Till honom!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.51.57

REVEAL Men Calvin Klein är en ny doft som beskrivs som flörtig, erotiskt och och inbjudande…

Visa din kärlek med ett smycke!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.51.05

Georg Jensen har tolkat kärlekens eviga och klassiska symbol med kollektionen Hearts of Georg Jensen. En hjärtformat hängsmycke är ett fint sätt att uttrycka kärlek.

Romantiska spetsar!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.50.17

Supermodellen Heidi Klum tar över det 25-åriga varumärket som tidigare kallades Elle Macpherson Intimates och lanserar nu Heidi Klum Imtimates.

Dofta gott!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.51.33

Pomegranate Hand Therapy med granatäpple, arganolja och druvkärnor är inspirerad av Marockos frukter och näringsrika oljor. Den intensivverkande handkrämen gör händerna mjukare och smidigare för varje applicering.

Alla älskar blommor!

Skärmavbild 2015-02-11 kl. 10.52.36

NK Blommor erbjuder ett brett sortiment vackra snittblommor. Här kan du även beställa blommogram.

Kommentarer

Kommentera

På Antikmässan i Brösarp finns massor av spännande föremål i ursprungligt skick.

Snart dags för Antikmässan i Brösarp

Helgen den 31 mars till 2 april är det dags för Antikmässan i Brösarp. Återigen kommer den lilla byn på Österlen att invaderas att tusentals antikintresserade som vandrar runt och besöker de olika mässlokalerna.

Carl-Jan2

Följ med på herrgårdshelg med Gods & Gårdar och Carl Jan Granqvist

Den första Gods & Gårdar-helgen med Carl Jan Granqvist på Saxå bruk (7–9 april) blev snabbt fullbokad. Nu kan vi erbjuda samma program vid ytterligare ett tillfälle, den 28–30 april. Njut underbara måltider, se Alfred Nobels hem och besök Carl Jans andra herrgård, Stadra. PROGRAM – HERRGÅRDSHELG MED GODS & GÅRDAR FREDAG 28 APRIL 15.00–18.00 […]

”Brunte hämtas på söndagsmorgonen” av Nils Kreuger, 1909. Foto: Robert Blombäck

Unik utställning på Waldemarsudde visar skolans dolda konstskatt

I år fyller den svenska folkskolan 175 år. Det firas med en utställning som invigs på Prins Eugen Waldemarsudde den 11 mars.

gimo-001_300ppi

Följ med på våra herrgårdshelger!

Vill du uppleva det lustfyllda herrgårdslivet? Njuta av mat, vin och kåserier av Peder Lamm? Då kan vi rekommendera vår unika Gods & Gårdar-helg, som arrangeras vid tre olika tillfällen i höst.

Utställningen på Åmells pågår till och med den 24 februari.

Ny utställning om svensk skulptur från fem sekler

Den 4 februari öppnar utställningen Tredimensionellt på Åmells konsthandel i Stockholm. Det blir en spännande presentation av svensk skulptur i olika material och från skilda epoker, allt från klassiska vita marmorskulpturer till modernistiska reliefer.