En hel ö med bostadshus, gästhus, egen brygga och bastuhus kan bil din – för 50 miljoner.

En hel ö med bostadshus, gästhus, egen brygga och bastuhus kan bil din – för 50 miljoner.

MAKLAR2

Ön Strömsö ligger utanför Lidingö. Nu är den till salu för 50 miljoner kronor. Men det är inte bara själva ön som säljs – på ön finns ett vackert bostadshus, på 250 kvadratmeter och tio rum. Dessutom finns ett fint inrett gästhus, bastuhus, en badbrygga, båtplats, vinkällare, gym och en elektronisk gångbro till ön.

MAKLAR3

Nu finns chansen att förvärva din egen ö med sol från morgon till kväll, endast 10 minuter från Stureplan! Världsunik möjlighet då ö:ar, belägna i huvudstäder, är en raritet! Med en yta på drygt 1 hektar med havet som närmsta granne är detta ett objekt av hög internationell klass med den ståtliga, ”Q-märkta” fastigheten i två våningar anno 1892 med flertalet bevarade charmiga tidsattribut som kakelugnar, blomsterpaneler och dekorativa takbårder i smakfull kontrast med moderna och ljusa ytskikt. Detta är ett boende helt av sitt slag med såväl badbrygga, båtplats, gästhus, bastuhus samt en elektriskt manövrerad gångbro. Södervända verandor och gott om grönska!
Det omringande, glittrande vattnet och de gröna skogspartierna gör detta till ett av Stockholms mest exklusiva och naturromantiska boenden!

MAKLAR4

Det liknar minst sagt ett riktigt drömboende med närheten till vattnet. Havsutsikten kan knappast missas från något av husets alla fönster.

MAKLAR5

Villan har fått behålla en del originaldetaljer från sekelskiftet, då det byggdes. Kakelugnar och dekorativa takbårder är exempel på det.

Tomten är på 10 295 kvadratmeter. Här bor man helt avskilt, men allt som behövs. Samtidigt är det smidigt att ta sig in till stan.

För mer info: www.maklarhuset.se

 

NUVARANDE Ö till salu – 10 minuter från Stureplan!
NÄSTA Snart ringer bröllopsklockorna i Slottskyrkan