MAKLAR1

Ö till salu – 10 minuter från Stureplan!

Av Petra Lindell Foto: Mäklarhuset
En hel ö med bostadshus, gästhus, egen brygga och bastuhus kan bil din – för 50 miljoner.

MAKLAR2

Ön Strömsö ligger utanför Lidingö. Nu är den till salu för 50 miljoner kronor. Men det är inte bara själva ön som säljs – på ön finns ett vackert bostadshus, på 250 kvadratmeter och tio rum. Dessutom finns ett fint inrett gästhus, bastuhus, en badbrygga, båtplats, vinkällare, gym och en elektronisk gångbro till ön.

MAKLAR3

Nu finns chansen att förvärva din egen ö med sol från morgon till kväll, endast 10 minuter från Stureplan! Världsunik möjlighet då ö:ar, belägna i huvudstäder, är en raritet! Med en yta på drygt 1 hektar med havet som närmsta granne är detta ett objekt av hög internationell klass med den ståtliga, ”Q-märkta” fastigheten i två våningar anno 1892 med flertalet bevarade charmiga tidsattribut som kakelugnar, blomsterpaneler och dekorativa takbårder i smakfull kontrast med moderna och ljusa ytskikt. Detta är ett boende helt av sitt slag med såväl badbrygga, båtplats, gästhus, bastuhus samt en elektriskt manövrerad gångbro. Södervända verandor och gott om grönska!
Det omringande, glittrande vattnet och de gröna skogspartierna gör detta till ett av Stockholms mest exklusiva och naturromantiska boenden!

MAKLAR4

Det liknar minst sagt ett riktigt drömboende med närheten till vattnet. Havsutsikten kan knappast missas från något av husets alla fönster.

MAKLAR5

Villan har fått behålla en del originaldetaljer från sekelskiftet, då det byggdes. Kakelugnar och dekorativa takbårder är exempel på det.

Tomten är på 10 295 kvadratmeter. Här bor man helt avskilt, men allt som behövs. Samtidigt är det smidigt att ta sig in till stan.

För mer info: www.maklarhuset.se

 

Kommentarer

Kommentera

Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist guidar oss till Rhônes viner på vinkällaren Grappe. Foto Anne Nybblaeus

Fåtal platser kvar – upptäck Rhôneviner med Gods & Gårdar på Grappe!

Visst vill du också utveckla din vinkunskap? Den 18 oktober bjuder Gods & Gårdar in till vinprovning på vinkällaren Grappe i Stockholm. Ett fåtal platser finns kvar till vinprovningen med Carl Jan Granqvist i sällskap med Niklas Bergqvist, ett unikt erbjudande till Gods & Gårdars läsare! Tillsammans utmanar Carl Jan Bergqvist och Niklas Bergqvist våra sinnen i […]

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.