Så snart Prins William & Kate Middletons bebis är född flyttar de in här på Anmer Hall.

Så snart Prins William & Kate Middletons bebis är född flyttar de in här på Anmer Hall.

Prins William och Kate flyttar till nyrenoverade Anmer Hall

Av Petra Lindell
Prins William och Kate räknar nu ner dagarna tills hertiginnan, född Kate Middleton, gör resan från Kensington Palace till Lindo Wing på St Marys Hospital. Så snart paret har presenterat sin nya bebis kommer de att flytta in i Anmer Hall – familjens lantställe på drottning Elizabeths Sandringham Estate.

W+K

Prins William och Kate kommer att tillbringa sina första månader som en familj på fyra personer vid Anmer Hall. Paret har gjort en omfattande ombyggnad av huset med en ny uppfart, en modern pool, tennisbana och en vinterträdgård.
Kate Middleton, som växte upp i den lugna byn Bucklebury sägs vara angelägen om att efterlikna landsbygden från sin uppväxt med sina egna barn och hennes mamma Carole sägs komma att hjälpa till med barnomsorgen när Williams två veckors pappaledighet är över. Paret håller antalet personer som arbetar på Anmer Hall till ett minimum och har valt att inte anställa någon Nanny på heltid för sin nya baby, däremot en hushållerska. Förra månaden lär William och Kate ha lagt en annons i engelska magasinet The Lady där de söker en ”lojal och diskret” hushållerska, vars jobb skulle också inkluderar städning, viss matlagning och tillfällig barnomsorg.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Grand Antiques i Skeppsholmens sköna Eric Ericssonhall Foto Elisabeth Toll

Upplev Grand Antiques 2017 med oss på Gods & Gårdar!

Ett unikt erbjudande – nu bjuder vi in till en inspirerande dag med Gods & Gårdar på Grand Antiques! Lyssna till Sveriges främsta antikexperter, njut av en god lunch och se den exklusiva antikmässan i sällskap med Pontus Silfverstolpe. Den 9 november bjuder vi in till en dag full av kunskap, skönhetsupplevelser och inspiration. Boka […]

kniv kockkniv husgeråd kök tävling

Vinn exklusiv kniv för framgång i köket

Med rätt utrustning blir kökslivet lättare! Nu kan du som läser Gods & Gårdar vinna en lyxig proffskniv. För att ha chans att vinna måste du svara rätt på frågan och dessutom ange en motivering till varför just du ska ta hem priset! Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss […]

Exklusiv häcksax för fröjdefullt trädgårdsarbete

Var med och tävla! Smart häcksax kan bli din

Rusta dig för trädgårdshösten! I vår tävling kan du vinna en avancerad häcksax som hjälper dig på traven.Läser in…         Om tävlingsvillkor, PUL och cookies Följ oss på Facebook så missar du inga viktiga uppdateringar om tävlingen! Kommentarer Kommentera

Kärleken till den skimrande pärlan spelar en dominerande roll i smyckeshistorien. Foto: Kungl. Hovstaterna

Lär mer om smyckehistoria på Kungliga slottet

På lördag den 1 april berättar fil. dr Göran Alm om smyckehistoria från renässans till nutid. Platsen är Kungliga slottet.

På Antikmässan i Brösarp finns massor av spännande föremål i ursprungligt skick.

Snart dags för Antikmässan i Brösarp

Helgen den 31 mars till 2 april är det dags för Antikmässan i Brösarp. Återigen kommer den lilla byn på Österlen att invaderas att tusentals antikintresserade som vandrar runt och besöker de olika mässlokalerna.