Den 16–19 februari är det dags för årets antikmässa i Älvsjö, nu för 40:e gången. På Nordens största antikmässa hittar du antikviteter, modern design, konst och mycket annat.

Den 16–19 februari är det dags för årets antikmässa i Älvsjö, nu för 40:e gången. På Nordens största antikmässa hittar du antikviteter, modern design, konst och mycket annat.

Antikmässan är Nordens största mötesplats för alla som är intresserade av antikviteter, vintage, kuriosa och konst. Årets tema är Former från förr och på mässan visas utställningen ”Älskade mönster – en tygutställning med nordiska textilmönster under 100 år” och Viktor Fredbäck, 2016 års vinnare av Collector’s Award Årets samlare, visar delar av sin unika samling med vintagejeans. På mässan samlas Sveriges ledande antikexperter och många kunniga och välrenommerade föreläsare. Antikmässan arrangeras i samarbete med SKAF, Sveriges Konst- och Antikhandlareförening på Stockholmsmässan.

På torsdagskvällen den 16 februari är det dags för antikbranschens egen Oscarsgala klockan 19.00–21.00 (direkt efter mässans stängning): The Collector´s Awards. Här blir det en storslagen prisutdelning och mingel med bubbel, snittar och musik. Priserna som ska delas ut är Årets antikhandlare, Årets samlare, Årets förnyare, Årets dyrgrip, Årets monter och nytt för i år Årets bok. Priserna delas ut av Antikmässan i samarbete med The Collector’s Hotels och Gods & Gårdar.

Läs mer

NUVARANDE Snart börjar Antikmässan i Älvsjö
NÄSTA Ny utställning om svensk skulptur från fem sekler