Redaktion

Är du vår nya kollega?

Ni  har väl sett att vi söker en ny kollega?
Gods & Gårdars redaktör är föräldraledig och därför söker vi en vikarierande redaktör från den 1 december 2014 och som längst fram till den 31 juli 2015.

I tjänsten ingår ansvar för Gods & Gårdars hemma hos-reportage samt reportagen med kopplingar till mode, inredning och shopping. Uppdraget innefattar planering samt att ta fram reportageidéer och lägga ut dessa på frilansande skribenter, alternativt att själv skriva reportagen, och göra textredigeringar. Alla på redaktionen är verksamma i samtliga våra kanaler som magasin, sajt, sociala medier, digitala nyhetsbrev, resor och event. Vi arbetar med verktygen InDesign, WordPress och APSIS. Därför är känsla för god layout och färdigheter i bildhantering viktigt.
Den vi söker bör ha god kännedom om Sveriges slott och herrgårdar och gärna ha inarbetade kontakter på gårdarna. Kunskaper om, och ett stort intresse för, antikviteter och kulturhistoria är meriterande. Har du även erfarenhet av att arbeta med material rörande kungligheter och de europeiska hoven är det ett mycket stort plus. Är du stresstålig, flexibel, prestigelös och en god stilist är du exakt den vi söker!
Det vi kan erbjuda är förmånen att få arbeta med ett fantastiskt inspirerande och vackert material tillsammans med en redaktion som är starkt engagerad och har roligt tillsammans. Vi sitter i nya fina lokaler i Stadshagen.

Foto: Thomas Hjérten.

Foto: Thomas Hjérten.

För att söka tjänsten: Skicka, via mejl, ett personligt brev + CV till chefredaktör Estelle Ejdeholm. Skriv ”VIKARIAT” i ämnesraden. estelle.ejdeholm@godsochgardar.se
Sista ansökningsdag är måndagen den 3 november 2014.
Facklig representant är Kristina Bäckström, tel. 08- 588 367 09.

Gods & Gårdar är ett exklusivt livsstilsmagasin och varumärke som kretsar kring herrgårdslivet och bevarandet av vårt kulturarv. Vackra hem, klassisk och modern inredning, utvald design, shopping, mat & dryck ingår liksom antikt, konst, jakt, bjudningar, mode och kungligt. Vår målgrupp består av livsnjutare som vill sätta guldkant på tillvaron med resor och upplevelser. De lever moderna liv och tycker om ny design samtidigt som de älskar gamla hus och kulturhistoria. Gods & Gårdar skänker fördjupade kunskaper inom intresseområdena och ger inspiration. Gods & Gårdar, som utkommer 12 gånger per år, ingår i LRF Media AB.

Kommentarer

Kommentera