Det blev fina iskulor med hjälp av ballonger och lite karamellfärg

Härligt med snö och blå himmel!

Igår var en underbar vinterdag med blå himmel och fluffig snö full av små gnistrande stjärnor. Det var alldeles för kallt för att kunna roa sig med att bygga snögubbar, vilket annars barnen och även jag tycker är roligt. Istället passade vi på att fylla ballonger med vatten och karamellfärg som vi lät frysa till iskulor.  Det var lite knepigt att få i färgen i ballongerna (fingrarna blev också färglada), men resultatet blev ett kul tillskott i den innan lite trista blomlådan på trappan.

Vi fick en härlig promenad i solen och barnen och labradoren Tosie rullade runt och gjorde kullerbyttor i snön. Nja, kanske inte så mycket Tosie, som den senaste tiden varit lite mer stillsam än vanligt. Och det är inte så konstigt – för troligtvis väntar hon valpar! Nästa vecka ska jag boka tid hos veterinären för att få dräktigheten bekräftad.

Jag önskar alla läsare en riktigt skön söndag!

Lovisa är nästan lika busig som Tosie är tålmodig - en perfekt kombination.

Lovisa är nästan lika busig som Tosie är tålmodig – en perfekt kombination.Med ljuset kommer energin tillbaka. Labradoren Tosie tar det dock lite lugnare än vanligt, för troligen väntar hon valpar!Med ljuset kommer energin tillbaka. Labradoren Tosie tar det dock lite lugnare än vanligt, för troligen väntar hon valpar!

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: