Inspirerande dagar

(Inredningsdetaljer i det ”Blåa rummet”  från mitt pågående inredningsuppdrag på Herrgården)

Hej, vilken otroligt hektisk vecka det har varit för min del. Lite sömn & mycket jobb! Dock finns det ju inget bättre, tycker jag, när man har sömnbrist för att man arbetat med någonting man tycker om mest. Har man roligt så är det tiden värt! Hoppas ni alla har en underbar helg. Ovanligt skönt väder för att vara december, saknar riktig svensk vinter med all snö. Förhoppningsvis så kommer den snart:)

Har haft fullt upp med att planera inför kommande fotografering med Gods & Gårdar. Tycker det är så roligt att arbeta med redaktionella stylingar! Verkligen utmanande & kul. Till skillnad från att inreda riktiga rum, så är det helt annorlunda då man gör stylingjobb för tidning. Något som kan se fantastiskt vackert ut för ögat, kan göra sig riktigt trist på bild. Så det är ett forum där man får ta ut svängarna och verkligen gå utanför ramarna. Finns inte så många regler & diverse andra små riktlinjer för då man stylar. Ska verkligen bli roligt och jag har hittat så mycket fint som jag ska använda mig av… Ännu ett stort plus med stylingjobb, är när man får träffa alla dessa härliga, inspirerande personer. Ibland blir jag nästan lite knäpp när jag går in i en butik, blir svårt att sålla ut eftersom man kan nästan vilja ha med hela butiken ibland när man hittar så mycket fint på en plats. Antikhandlarna med sina antikviteter, som gärna delar med sig om historia som är knutet till föremålet, så himla härligt att höra alla dessa berättelser. Det är för mig även väldigt inspirerande inför jobbet.

Sitter här på ett litet kafé och går igenom alla foton jag tagit på allt. Ritar skisser & planerar inför fotograferingen.

Kommer uppdateringar snart om hur fotograferingen gick…;)

Ha en jättefin lördag!:)

 

Kommentarer

Kommentera