Druvklasen

Längtan till sommar

Sitter på kontoret på Karlavägen och tittar ut mot grådasket. Det går många koppar kaffe dessa mörka dagar. Tur att jag måste gå ut med hundarna så att jag får lite luft! Ni kan tänka er hur det ser ut när jag försöker rasta en vild Jämthund på den smala grässträngen på Karlavägens mitt. Det är ingen rolig historia…

För att pigga upp er i mörkret delar jag här två sommarbilder till nedan. Den ena är på våra vinrankor på Åsby, jag vet inte riktigt hur många det är, men det är flera långa rader och första året vi bodde bar de hundratals kilo med druvor! Förra ägaren gjorde eget vin! Vi har både gröna och blåa och i år hoppas vi få lika mycket igen och ha möjlighet att ta hand om dem på rätt sätt!

Den andra bilden är en favorit från i fjol sommar. En varm sommarkväll tog vi pic-nic korgen och åkte till Kvissmaren, ett natur- och fågelvårdsområde nära gården och fikade. Vi njöt de varma kvälle och tittade på alla häckande fåglar. Min dotter Josefin försökte bekanta sig med kossorna, det är fint att se deras nyfikenhet men de var ack så försiktiga.

Josefin och korna

Josefin och korna

Vid Kvissmaren

Vid Kvissmaren

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: