Juli 2012 051 b

Klövsjö Panorama ger oss vinterdrömmar!

Klövsjö Panorama erbjuder riktig ski-in/ski-out rätt ut i några av Jämtlands bästa backar, och ingår i skidområdet Vemdalen. Liftkortet för Klövsjö gäller även för Vemdalsskalet och Björnrike. När du inte använder lägenheterna kan du räkna med goda intäkter från uthyrning genom SkiStar. Under vår första säsong har våra uthyrningslägenheter haft en beläggning på 85 % – ett imponerande resultat för ett helt nytt projekt. Gillar du snöskoter kan du åka direkt från husen och ut på lederna. Klövsjö är något unikt, en vacker genuin levande fjällby, med ett rikt utbud av prisbelönade lokala matproducenter som eget stenugnsbageri, eget mikrobryggeri och eget gårdsmejeri. Om sommaren kan du njuta av golf, jakt, fiske, vandring och cykel runt knutarna. Klövsjö omnämns ofta som Sveriges vackraste by, vi tror att du kommer hålla med.

 Panorama lägenhet D  (2)

Klövsjö Panorama, ett nytt område i fjällvärlden för den aktiva familjen.

Mitt i backen i denna anrika skidort lanserar vi nu Klövsjö Panorama, ett nytt område med fritidsboende för den aktiva familjen. Med specialimporterat timmer från Ryssland, torvtak från Norge, massiva ekgolv, stor öppen spis, bergvärme med vattenburen golvvärme, garage och promenadavstånd till Klövsjö, Sveriges vackraste by. Här tar vi boendet i fjällen till en helt ny nivå. Bilderna är från våra första 8 lägenheter för uthyrning.

Klovsjo Panorama interiorbilder  (9)

Klovsjo Panorama 26 002
Nu kommer nästa etapp med lägenheter för försäljning med ytterligare tre härliga timmerhus med fyra lägenheter i varje hus i storlekarna 70 – 170 kvm. Varje hus innehåller allt det du förväntar dig av ett exklusivt livsstilsboende i fjällen.

Klovsjo Panorama 16 099

Klovsjo Panorama 16 088

Klövsjö – en pärla i fjällvärlden.

DSC_0033

DSC_0028

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: