Kryckorna

Mäklare på kryckor

Nu i efterhand kan jag skratta åt det. Att jag vägrade vara sjukskriven. Jag opererade ryggen i mars i fjol och var på kryckor i tre hela månader. I början fick jag inte ens köra bil. Maken fick köra mig till ett vackert säteri som skulle säljas. En granne faktiskt. Jag minns hur jag presenterade maken som medhjälpare på detta ”intag”, som vi mäklare kallar första besöket på en försäljning.

Vi hade sedan jättetrevligt med säljaren som skulle varit en mycket uppskattad granne, om han hade bott kvar vill säga. Det fina i kråksången var bara att jag, iförd kryckor, behövde besiktiga och bese ridhus, stall och kohagar.

Tänk er mäklarens kryckor i leran på väg till hagen med Highland Cattle kor. Ni vet, de långhåriga korna med stora horn? Kryckorna åkte ned så jag liksom kantrade. Svårt att hålla stilen då. Sedan hade jag lera upp till handtagen i flera veckor. Men jag fick sälja säteriet! Trots att jag behövde ha med mig maken och haltade omkring på kryckor. Det satt tydligen någon annanstans?

Med kryckor i Los Angeles

Lisa på kryckor i Los Angeles.

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: