Morgonmys med valparna

Morgonmys med gosiga valpar

Vilken ynnest att vakna på morgonen och börja dagen med att gosa med ett myller av små fluffiga och lena valpar. Än så länge är de bara mina och det gäller att passa på; om mindre än fem veckor kommer de att flytta till egna hem.

Valparna har precis börjat få tänder och igår fick de sin första portion med mat. De tvekade inte de minsta utan slängde sig som pirayor över maten. Kan det möjligen bero på labradorgenerna?

På prästgården kretsar mycket runt valparna just nu och torsdag, fredag och lördag har varit bokade med besök av valpintressenter. Nu är nästan alla valpar tingade och det är så skönt att alla köpare känts som riktigt bra människor, för det kommer inte bli helt lätt att låta dem flytta när ytterligare fem veckor passerat.

Nu sover valparna huller om buller i valplådan och mamma Tosie och jag ska passa på att ge oss ut på en ordentlig promenad.  Sen ska jag in och förbereda en rådjurstek till middagen.

Jag önskar er all en riktigt skön söndag!

Valparna är redan väldigt tillgivna och älskar att klättra runt och busa i mitt knä.

Valparna är redan väldigt tillgivna och älskar att klättra runt och busa i mitt knä.

Nu ser de ganska bra och är väldigt nyfikna på sin omgivning. Kan man bli mycket sötare?

Nu ser de ganska bra och är väldigt nyfikna på sin omgivning. Kan man bli mycket sötare?

 

Valparna orkar inte hålla igång så länge och helt plötsligt somnar de mitt i leken. De är så söta och börjar bli nalleruffsiga i pälsen.

Valparna orkar inte hålla igång så länge och helt plötsligt, mitt i leken,  faller de in i djup sömn. De är så goa och börjar bli riktigt nalleruffsiga i pälsen.

När valparna sover är det inte mycket som kan väcka dem och de är totalt avslappnade - och totalt oemotståndliga.

När valparna sover är det inte mycket som kan väcka dem och de är totalt avslappnade – och totalt oemotståndliga.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: