BalanceMe1

Naturliga skönhetsprodukter

Från och med nästa nummer av Gods & Gårdar, som finns i butik 22 april, har vi en ny avdelning i magasinet som heter ”Skönt & Vackert”. Där presenterar vi välgörande och lyxiga skönhetsprodukter för både honom och henne.

För att lära mig mer om ämnet gick jag på en presentation av det brittiska märket Balance Me som nu lanseras i Sverige. Där träffade jag Michelle Meadows, duktig skådespelerska och redaktör på Residence, som tidigare har gjort jobb för Gods & Gårdar och, liksom jag, var nyfiken på företagets naturliga skönhetsprodukter.

Balance Me startades av två systrar, Clare och Rebecca Hopkins, som var trötta på sina hektiska liv och som ville leva mer holistiskt och få balans i tillvaron. Hemma i sitt kök började de göra naturliga crèmer och skönhetsprodukter utan kemikalier. Det utvecklades till Balance Me som nu har ett stort utbud produkter i sitt sortiment, bland annat ansiktsoljan Rose Otto som kan användas under både dag- och nattcrème.

Balance-me2Rebecca gav också ett tips: ”Många är beredda att investera i dyra crèmer men inte i tvättprodukter. Men om man har riktigt bra tvättprodukter behöver man inte använda lika mycket crèmer.”

Kommentarer

Kommentera