Ett porträtt av Petra Lindell som arbetar på magasinet Gods & Gårdar.

Ny kollega på Gods & Gårdar

Vi har fått en ny kollega på ”godset” – journalisten Petra Lindell. Petra har tidigare varit chefredaktör på S och redaktionschef på Elle. Hon har också gjort magasin och webb-TV för Expressen.

Petra, presentera dig för Gods & Gårdars läsare!
”Jag är en positiv person med många års erfarenhet från magasinsbranschen. Jag kommer närmast från Expressen där jag har gjort specialmagasin. Jag har även varit chefredaktör för Tidningen S på Bonnier Tidskrifter där vi bl a bevakade kungahusen så det är roligt att även få göra det här på Gods & Gårdar. Jag bor i ett 1800-talshus på Djurgården i Stockholm och värnar om att bevara kulturarv och ser extra mycket fram emot alla kommande reportage om ”Hem & Gårdar”.

Varför tycker du att man ska ta del av Gods & Gårdar?
”För att det är som att hamna mitt i en sagovärld med alla vackra antikviteter, slott och fina gårdar. Det finns inte något liknande magasin i Sverige, det är verkligen unikt – och härligt lyxigt!”

 Ge ett tips på en härlig upplevelse i äkta Gods & Gårdar-anda!
”Jag och min sambo John John firade Alla hjärtans dag på Häringe slott. Romantiskt, spännande och lite spöklikt i skymningen. Den här känslan när man går in i ett slott med all historia och vackra ting är speciell. Det är som att kliva in i en annan tid och ett annat liv samtidigt som man kan luta sig tillbaka i en purpurfärgad fåtölj med ett glas champagne i handen och kanske en chokladpralin i den andra…”

Det vackra porträttet av Petra är taget av fotograf Peter Knutson.

Kommentarer

Kommentera