Kalas

Barnkalas för charmig sjuåring!

I dag har min lilla prinsessa Lovisa firat sin sjuårsdag och bjudit hem hela sin blivande förstaklass på kalas.  Många av barnen hade inte sett varandra på hela sommarlovet och alla hade hunnit växa, fått blondare hår och tappat en massa framtänder.

Jag önskar att jag på något vis kunde få tiden att gå lite långsammare och hålla kvar Lovisa i den härliga, charmiga och problemfria ålder hon är i. Mamma är fortfarande bäst och rosa fortfarande favoritfärgen.

Jag njuter och hoppas det håller i sig länge till!

Det är klart man är glad när hela bordet är fullt med färgglada presenter att öppna. Lovisa har tappa båda sina framtänder lagom till kalaset. Så charmigt!

Det är klart man är glad när hela bordet är fullt med färgglada presenter att öppna. Lovisa har tappa båda sina framtänder lagom till kalaset och hon var inte ensam om att stolt visa upp sin glugg. Sju år är en så charmig ålder!

Mormor hjälper Lovisa att läsa på alla fina kort.

Mormor hjälper Lovisa att läsa på alla fina kort.

Lovisa hade önskat min busenkla glasstårta där jag varvat vaniljglass, blåbärsglass och  vispgrädde med maränger, små marshmallows och färgglada jelly beans.  Väldigt sött och uppskattat!

Lovisa hade önskat min busenkla glasstårta där jag varvat vaniljglass, blåbärsglass och vispgrädde med maränger, små marshmallows och färgglada jelly beans. Väldigt sött och uppskattat!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: barnkalas, Glasstårta