Vårfint

Dags för vårfint!

I dag kom äntligen flismaskinen och hämtade den gigantiska rishög som legat framför prästens gamla stall i över ett år – skönt! Högen bestod av ca fyrtio meter nerklippt syrenhäck och kommer nu att bidra till uppvärmningen av Eskilstuna.

Strax därefter kom Neova med vintern sista leverans av pellets. Det kändes också bra, eftersom lastbilen stökar till en del i gruset och nu känns det som det är dags för vårfint runt huset!

Nu ska jag strax ta dotter Lovisa till ridskolan. Men först blir det en sväng förbi Prinz Bageri i Eskilstuna för att köpa semlor.

Glad Fettisdag på er alla!

Nu kommer mina gamla syrenhäckar bli till flis och bidra till Eskilstunas uppvärmning.

Här har precis mina gamla syrenhäckar blivit till flis och kommer  trevligt nog att bidra till Eskilstunas uppvärmning.

Det är enkelt och smart med en lastbil som blåser in pelletsen direkt in i förrådet. Jag beställer från Energiknippen i Södertälje som jag tycker hållit bra priser och kvalité.

Det är enkelt och smart med en lastbil som blåser in pelletsen direkt in i förrådet. Jag beställer från Neova och Energiknippet i Södertälje som jag tycker hållit bra priser och kvalité på pelletsen.

Jag lät bygga om tvättrummet till pelletsförråd och har numera tvättrum på övervåningen. Slangen som blåser in pelletsen kopplas till ett rör som är dolt i husets fasad.

Jag lät bygga om tvättrummet till pelletsförråd och har numera tvättrum på övervåningen. Slangen som blåser in pelletsen kopplas till ett rör som är dolt i husets fasad. Från förrådet matas sedan pelletsen direkt in i brännaren, som till det mesta sköter sig själv.

 

 

Kommentarer

Kommentera