Daggdroppe.

Det växer och spirar

Åh så underbart med solen som värmer och alla fåglar som kvittrar! Det är så härligt att bara strosa omkring i trädgården och lyssna på fågelkvitter och titta på allt som växer och spirar. Jag lockas till att leka naturfotograf medan valparna lockas till att gräva hål och smaka på en och annan blomma.

Och så leker de med varandra och med kissen Smirre förstås. Jag är så tacksam över att jag har de söta små marodörerna just nu och inte senare när det riktigt tagit fart i rabatterna.

Hoppas ni läsare också njuter av er söndag!

Några blommor har redan slagit ut på prästgården. Små blå Scillor växer i massor lite här och där och i skuggan av småstugorna blommar Lungört. Irisar har slagit ut mellan hallonbuskarna och de små påskliljorna är lökar från förra årets påskdekorationer.

Några blommor har redan slagit ut på prästgården. Scillor växer i massor lite här och där och i skuggan av småstugorna blommar Lungört. Irisar har slagit ut mellan hallonbuskarna och de små påskliljorna är lökar från förra årets påskdekorationer.

Det är inte bara det som är välkommet som växer. Även en av mina trädgårdsärkefienden (någon form av vallört) visar att den vilat sig i form och är redo för att försvara sin hävd till mina rabatter. Denna medicinalört har säker många bra egenskaper och är om inte annat en riktig överlevare med sitt aggressiva växtsätt.  Vem som kommer vinna kampen i sommar återstår att se…

Det är inte bara det som är välkommet som växer. Även en av mina trädgårdsärkefienden (någon form av vallört) visar att den vilat sig i form och är redo att försvara sin hävd till mina rabatter. Denna medicinalört har säker många bra egenskaper och är om inte annat en riktig överlevare med sitt aggressiva växtsätt. Vem som kommer vinna kampen i sommar återstår att se…

Valparna är väldigt förtjusta i Smirre som visar ett enormt tålamod med deras kärleksfulla framfusighet.

Valparna är väldigt förtjusta i Smirre som visar ett enormt tålamod med deras kärleksfulla framfusighet.

Valparna är dryga sju veckor nu och nästa helg flyttar halva skaran till sina nya familjer, vilket ska bli både skönt och sorgligt.

Så här stora har valparana  hunnit bli. De är  dryga sju veckor nu och nästa helg flyttar halva skaran till sina nya familjer, vilket ska bli både skönt och sorgligt på engång.

 

Kommentarer

Kommentera