God fortsättning!

Mellandagarna är nog vinterns mysigaste dagar. Efter att ha skyndat för att få huset pyntat, maten lagad och presenterna inslagna så finns det inget som kan få mig till att springa i några affärer, hur mycket rea det än erbjuds. Jag vill vara hemma och njuta av doften från pepparkakshus och hyacinter och bara ha det lugnt och skönt med nära och kära.

Här kommer lite julbilder från prästgården. Önskar er alla en god fortsättning och hoppas ni också hinner njuta av julefrid!

Barnen blev lite förvånade över att tomten kom innan det hunnit mörkna i år. Den ovanligt tidiga tomten var också ovanligt modig, då mormor och Calles stora rottweiler skällde ut honom så mycket hon kunde.

Barnen blev lite förvånade över att tomten kom innan det hunnit mörkna i år. Den ovanligt tidiga tomten var också ovanligt modig, då mormor och Calles stora rottweiler skällde ut honom så mycket hon kunde. Labradoren Tosie var däremot inte alls misstänksamm utan hälsade glatt.

Tomten skojar med barnen och delar ut några väl valda paket medan han ojar sig över hur vart det är ju stugan. Inte undra på med all den munderingen! Barnen tror knappast på tomten men tycker ändå det är vansinnigt roligt när han kommer.

Tomten skojar med barnen och delar ut några väl valda paket medan han ojar sig över hur varmt det är ju stugan. Inte undra på med all den munderingen! Barnen tror knappast på tomten men tycker ändå det är vansinnigt roligt när han kommer. Tack för besöket fina tomten!

Inte bara tomten är ett måste på julafton utan som i de flesta svenska hem är även Kalle Anka på TV viktig. Sen blir det julbord och barnen har lite svårt att sitta still så vi tar julklappsutdelningen innan efterrätten.  Endast levande ljus lyser upp den mysiga matsalen.

Inte bara tomten är ett måste på julafton utan som i de flesta svenska hem är även Kalle Anka på TV viktig. Sen blir det julbord och barnen har lite svårt att sitta still så vi tar julklappsutdelningen innan efterrätten. Endast levande ljus lyser upp den mysiga matsalen.

 

Bland doften av pepparkakor och hyacinter har det smugit sig in en doft av popcorn då Adrians favoritjulklapp var en popcornmaskin. Den fungerar verkligen bra och finns att köpa på teknikmagasinet. Inga mer mikropopcorn här!

Bland doften av pepparkakor och hyacinter har det smugit sig in en doft av popcorn då Adrians favoritjulklapp är en popcornmaskin. Den fungerar verkligen bra och finns att köpa på teknikmagasinet. Inga mer mikropopcorn här!

Jag fick också en del fina presenter. Perfekt för mysiga mellandagar!

Jag fick också en del fina presenter. Perfekt för mysiga mellandagar!

Så mysigt att vara hemma och ha det mysigt tillsammans. God fortsättning till er alla!

Så skönt att vara hemma och ha det mysigt tillsammans. God fortsättning till er alla!

 

Kommentarer

Kommentera