Morgonpuss

Intensiva dagar

De senaste dagarna har det varit intensivt med mängder av samtal, mail och även besök av valpköpare och snart är alla valparna tingade.  Vänner och familj vill förstås också komma förbi och gulla med sötnosarna, och de som redan tingat valp vill komma förbi igen och gulla lite till med sin blivande familjemedlem. Som sagt, det har varit intensivt, men också väldigt roligt.

I morgon blir troligen de två sista valparna tingade och sen ska vi ta det lite lugnt med besök. Skönt att få det överstökat och att veta att valparna kommer till riktigt bra hem så småningom.

I några mysiga veckor till är i alla fall de små älsklingarna bara mina!

Lovisa passar på att gulla lite med valparna på morgonen innan skolan.

Och barnens förstås. Lovisa passar på att mysa lite på morgonen innan skolan.

Det är många som vill komma och mysa med de små. Brorsdotter Molly är lycklig över att hålla i en liten nallevalp.

Det är många som vill komma och mysa med de små. Brorsdotter Molly är lycklig över att hålla i en liten sovande nallevalp.

En familj kom hit med tanken att tinga en liten tik och inget annat, men blev så förtjusta i den här tjocka nallegrabben att de valde en hane istället. Jag är övertygad om att de aldrig kommer ångra sitt val, vilken charmis!

En familj kom hit med tanken att tinga en liten tik och inget annat, men blev så förtjusta i den här tjocka nallegrabben att de valde honom istället. Jag är övertygad om att de aldrig kommer ångra sitt val, vilken charmis!

Dags att vidga vyerna och den gamla valplådan räcker inte till längre.

Dags att vidga vyerna och den gamla valplådan räcker inte till längre.

I dag kom min snälla pappa och hjälpte mig snickra ihop valphagar till de allt rörligare småttingarna.

I dag kom min snälla pappa och hjälpte mig snickra ihop valphagar, en till huset och en till trädgården.

Tranorna skriar och solen skiner på fullt utslagna krokusar. Härliga tider! Det finns många rabatter på prästgården och jag vet av erfarenhet att valpar gärna tuggar på tulpaner och annat grönt, så en hage känns nödvändig.

Tranorna skriar och solen skiner på fullt utslagna krokusar. Härliga tider på gång! Det finns många rabatter på prästgården och jag vet av erfarenhet att valpar gärna tuggar på tulpaner och annat grönt, så en hage känns nödvändig.

Min favorit pionen har börjat visa sig med stora, knubbiga skott. Säkert mums för åtta små valpar.

Min favorit pionen har börjat visa sig med stora, knubbiga skott. Säkert mums för åtta små valpar.

I min lilla ”zengarden” har vitlöken börjat växa. Behöver nog inte oroa mig för att valparna ska äta dem.

I min lilla ”zengarden” har vitlöken börjat växa. Kul!  Jag behöver nog inte oroa mig för att valparna ska äta upp dem. Önskar er alla en trevlig våffeldag!

Kommentarer

Kommentera