Selfie med fotograf

Lifestylebilder

Igår hade jag Gods & Gårdars fotograf Klas Sjögren här hemma på prästgården. Han tog bilder som ska bli ett lifestyle-reportage med dokumentär känsla. Det blev en jättetrevlig dag och säkert massor av härliga bilder där vackert vårväder och söta valpar hjälpte till. Valparna fick förstås vara med på många bilder och Klas hann bli så betagen att han nog gärna tagit med sig en valp när han åkte.

I kväll ska barnen och jag passa på att mysa framför en bra film. Hoppas ni läsare också får en fin fredagskväll!

 Det ska bli spännande att se bilderna som Klas tagit på mitt hem.  Tosie tog det hela med ro och var gärna med på bilderna.

Det ska bli spännande att se bilderna som Klas tagit på mitt hem. Tosie tog det hela med ro och var gärna med framför kameran. Den stora mattan Tosie ligger på har jag ropat in på lauritz.com

Det är en underbar avkoppling att sitta vid pianot och spela när kvällsolen kommer in genom fönster.  Jag kan sitta i timmar och lära mig nya stycken, och eftersom  jag är  lite lat med noterna så lär jag mig gärna via You Tub, vilket är väldigt smidigt.

Det är en underbar avkoppling att sitta vid pianot och spela när kvällsolen kommer in genom fönster. Jag kan sitta i timmar och lära mig nya stycken, och eftersom jag är lite lat med noterna så lär jag mig gärna via You Tub, vilket är väldigt smidigt. Här sitter jag vid mitt kära piano iklädd en nyinskaffad klänning från elinmaria.se.

När jag just innan fotograferingen sprang omkring i morgonrock och fixade med valparna och det sista med huset så passade sotaren på att knacka på dörren.  Jag synade honom oroligt men kunde lugn konstatera att sotare inte är speciellt sotiga.

När jag just innan fotograferingen sprang omkring i morgonrock och fixade med valparna och det sista med huset så passade sotaren på att knacka på dörren. Jag synade honom oroligt men lät honom kliva in efter att ha konstatera att sotare inte är speciellt sotiga alls. Hur gör de? Jag blir sotig bara jag går ner i pannrummet.

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: prästgård, lauritz