Tosie och vallmo

Tosie och vallmo

Multitasking

Den senaste veckan har varit minst sagt fylld av saker att göra och jag hade gärna haft en klon av mig själv för att räcka till. Mellan morsdagsfirande och tårtbakande till Adrians 13-års kalas har jag varit arbetsledare vid pooldäcket, bygget av i hönshus och kaninbur en massa andra små saker som fixats med. Trots detta har jag lyckats få färdigt den senaste texten till Gods & Gårdar som ska skickas in i morgon.

Jag firade detta och nationaldagen med att stanna hemma och rensa i rosenrabatten. Och i kväll ska jag bara ta det väldigt lugn.

Glad nationaldag på er alla!

Obs. Gods och Gårdar har nyss bytt servrar och det ser bitvis lite konstigt ut i mina tidigare inlägg. Hoppas det blir ordning på det snart!

Underbara juni är här.

Underbara juni är här. 

Den senaste veckan har varit minst sagt fylld av saker att göra och jag hade gärna haft en klon av mig själv för att räcka till. Mellan morsdagsfirande och tårtbakande till Adrians 13-års kalas har jag varit arbetsledare vid pooldäcket, bygget av i hönshus och kaninbur en massa andra små saker som fixats med. Trots detta har jag lyckats få färdigt den senaste texten till Gods & Gårdar som ska skickas in i morgon. Jag firade detta och nationaldagen med att stanna hemma och rensa i rosenrabatten. Och i kväll ska jag bara ta det väldigt lugn. Glad nationaldag på er alla! Underbara juni är här och ädelsyrenerna har slagit ut.  Underbara juni är här och ädelsyrenerna har slagit ut. Innan maj blev juni hann jag i alla fall få ordning på odlingslådorna. Nu är det bara att titta på när det växer. Tills dess får jag nöja mig med köpt grönkål till juicen.   Innan maj blev juni hann jag  få ordning på odlingslådorna. Nu är det bara att titta på när det växer. Tills dess får jag nöja mig med köpt grönkål till juicen.

Innan maj blev juni hann jag få ordning på odlingslådorna. Nu är det bara att titta på när det växer. Tills dess får jag nöja mig med köpt grönkål till juicen.

Jag har haft hjälp med att behandla pooldäcket. Över hundra kvadratmeter som målats tre gånger. Kommer skriva mer om det snart.

Jag har haft hjälp med att behandla pooldäcket. Över hundra kvadratmeter som målats tre gånger. Kommer skriva mer om det snart.

Här är klockan är nio på kvällen och det är nästan lika ljust som på dagen.

Här är klockan är nio på kvällen och det är nästan lika ljust som på dagen.

Chockröd vallmo och lila akleja.

Chockröd vallmo och lila akleja.

Så tacksam över min tacksamma trädgård

Så tacksam över min tacksamma trädgård.

Älskar min lilla täppa.

I morse åt jag nyttiga frukostpannkakor i trädgårdstäppan, samtidigt som jag vattnade och korrekturläste nya texten. Multitasking helt i min smak.

Nöjd med att texten känns färdig ägnade jag dagen åt rosenrabatterna. Gödslade och fick bort rotskott och vissnade tulpaner.

Nöjd med att texten känns färdig ägnade jag dagen åt rosenrabatterna. Gödslade och fick bort rotskott och vissnade tulpaner.

Rosorna är på gång.

Rosorna är på gång.

Och passar på att beundra allt som blommar.

Passar på att beundra allt som blommar.

Mer akleja och vallmo

Mer akleja och vallmo.

Det gäller att passa på att beundra dessa skönheter som blommar över fort.

Det gäller att passa på att beundra dessa skönheter som blommar över fort.

Så härligt med sommar! Jag brukar fira svenska flaggans dag på Stora Sundby tillsammans med barnen, men i år stannar jag hemma och njuter av kvällen istället.

Så härligt med sommar! Jag brukar fira svenska flaggans dag på Stora Sundby tillsammans med barnen, men i år stannade jag hemma och njöt av kvällen istället.

 

Kommentarer

Kommentera

Therese och valp

Första två veckorna

I dag fyller valparna två veckor och de är på gång att öppna ögonen. Strax kommer det börja hända saker och de kommer bli nyfikna på sin omvärld, men fram tills nu har de bara ätit och sovit och ätit och sovit. Jag har hunnit få undan mina texter och fått lite annat nödvändigt gjort […]

Nyfödda

Nyfödda valpar

För två månader sedan var jag med Tosie och träffade hanhunden Poker, och nu ligger det nio små ljuvliga valpar och snuttar och snuffar tätt intill sin mamma och alldeles intill min kontorsstol. Tänk så fort det gått – och så många de blev!    Kommentarer Kommentera

Snödroppar

Våren på väg

I går var det vår och solen strålade och spred värme. I dag är det snö och grått igen, men tuppen forsätter att gala glatt och högdräktiga Tosie flåsar och flämtar som om det vore en het sommardag. Jag försöker passa på att få så mycket innejobb gjort som möjligt för att få tid att […]

Sha Wellness

Sha Wellness Clinic

Jag har just kommit hem från en veckas resa till Sha Wellness Clinic i Spanien och jag hade tänkt blogga under tiden jag var där, men väl på plats fanns det ingen tid över. Jag har sprungit mellan olika träningar och behandlingar och jag blev till och med tvungen att ”ta ledigt” för att kunna […]

Strömsholm

Redo för valpar

Idag för exakt en månad sedan körde jag i sällskap av dotter Elsa genom mörkret på snöiga landsortsvägar. Bak i bilen satt Tosie och väntade förväntansfullt.  Hundar tycks ju ha en ovanligt bra förmåga att känna på sig saker och ting. Efter att ha sopat snön av ett antal skyltar hittade vi äntligen fram till […]