Nytt nummer

Nybyggt hus

Idag hade jag gärna lagt mig på en skön solstol, placerad i lite lagom med skugga, medan jag noggrant läst senaste numret av Gods & gårdar. Artikeln om det nybyggda huset i 1700-talsstil hade jag dock hoppat över, eftersom jag redan kan varje mening i stort sett utantill.

I väntan på bättre väder får det bli läsning inne i soffan istället. Önskar er alla en fin dag!

Jag är så stolt över att ha ännu en artikel tillsammans med fotograf Klas Sjöberg. Bilderna blev jättefina och jag hoppas och tror att det är intressant läsning.

Jag är så stolt över att ha ännu en artikel tillsammans med fotograf Klas Sjöberg. Bilderna  och layouten blev jättefint och jag hoppas och tror att det är intressant läsning.

Fotograferingen går som en dans. Jättekul att styla och fixa och komma med idéer. Sen är det intressant och lärorikt att skapa en text. Jag visste inte så mycket om nybyggda hus innan, som till exempel hur otroligt mycket mer energisnåla de är i jämförelse med gamla hus.

Fotograferingen med Klas gick som en dans. Jättekul att styla och fixa och komma med idéer. Sen är det intressant och lärorikt att skapa en text. Jag visste inte så mycket om nybyggda hus innan, som till exempel hur otroligt mycket mer energisnåla de är i jämförelse med gamla hus.

Jag är en dagdrömmare. För mig är det viktigt att drömma och att försöka förverkliga sina drömmar. Det gjorde Calle, och det gjorde han bra! Grattis Calle till ett fantastiskt fint hus!

Jag är en dagdrömmare. För mig är det viktigt att drömma och att försöka förverkliga mina drömmar. Det gjorde Calle Weikvist – och det gjorde han bra! Grattis Calle till ett fantastiskt fint hus!

 

Kommentarer

Kommentera