Omslag

Nytt omslag

Till min glädje kom nya numret av Gods & Gårdar i brevlådan i fredags. Denna gång kan jag stoltsera med att ha hela tre artiklar i tidningen och själva omslaget – jättekul! När jag kommer hem ska jag skiva lite mer om artiklarna och framförallt om köket på oslaget, som ligger mig extra varm om hjärtat.

Just nu är jag inte hemma utan sitter i en stuga med utsikt över en vit sjö och snötäckta kullar. Barnen har sportlov och vi har begett oss på en kortare skidutflykt strax utanför Falun. Innan vi åkte hann vi med en lugn och vilsam helg hemma på prästgården med bästisen Carina. Och tur vi är utvilade, för det är rätt tålamodskrävande att ordna med alla bestyr innan alla barn väl står i backen.

I veckan som var gjorde jag en ny fotografering i Stockholm tillsammans med fotograf Klas Sjöberg

I veckan som var gjorde jag en ny fotografering i en Stockholmsvåning tillsammans med fotograf Klas Sjöberg.

Vackert tak i entrén.

Vackert tak i entrén.

Vi fotograferade badrummen. Massor av speglar och inget naturligt ljus. En riktig utmaning för Klas. Själv hade jag bara roligt.

Vi fotograferade de fina badrummen. Massor av speglar och inget naturligt ljus.

Själv hade jag bara roligt med att styla med alla fina saker jag lånat.

En riktig utmaning för Klas. Själv hade jag bara roligt med att styla med alla fina saker jag lånat.

Ska bli spännande att se bilderna. Texten måste jag ha klar redan i veckan, vilket kommer att bli en utmaning.  Men det ska nog gå bra.

Ska bli spännande att se bilderna. Texten måste jag ha klar redan i veckan, vilket kommer att bli en utmaning. Men det ska nog gå bra.

Färdig för dagen och solen går ner på Strandvägen.

Färdig för dagen och solen går ner på Strandvägen. Jag hann snabbt lämna tillbaka all rekvisita innan affärerna stängde.

Sen väntade en lugn helg med långa promenader och många koppar te. Lilla Abby, som är dotter till min labrador Tosie, kom på besök. Så söt!

Sen väntade en lugn helg med långa promenader och många koppar te tillsammans med Carina. Lilla Abby, som är dotter till min labrador Tosie, kom på besök. Så söt!

Sen gällde det att använda den sparade energin till att stuva in packning, barn och barnens kompisar i bilen och ge sig iväg på skidresa.

Sen gällde det att använda den sparade energin till att stuva in packning, barn och barnens kompisar i bilen och ge sig iväg på skidresa.

Efter att alla var nöjda med sina utrustningar gav jag snart upp med att försöka hålla en samlad trupp. Killarna gav sig iväg på äventyr och jag fastnade i barnbacken med Lovisa, men i morgon ska nog även vi kunna vidga på vyerna lite.

Efter att alla var nöjda med sina utrustningar gav jag snart upp med att försöka hålla en samlad trupp. Killarna gav sig iväg på äventyr och jag fastnade i barnbacken med Lovisa, men i morgon ska nog även vi kunna vidga på vyerna lite. Nu ska jag hoppa in i bastun. Önskar er alla en fin kväll!

 

Kommentarer

Kommentera