Omslag

Omslag

Omslag på Fiholm

Gods & Gårdars senaste nummer har sörmländska Fiholm på omslaget. Det innebär att mina uppdrag fått omslaget tre månader i rad! Dessutom är det sjätte omslaget på ett år, vilket känns rätt fantastiskt. Jag måste tacka flyt och gott samarbete med duktiga fotografer för detta.

Med tanke på att jag inte hållit på med detta så länge och fortfarande känner mig väldigt grön måste jag bara lite ödmjukt säga – wow…!

Helt fantastiskt! Vilken tur jag haft, dels för att jag fått förtroendet av tidningen och de olika gårdsägarna, och dels för att jag haft turen att jobba med duktiga fotografer.

Helt fantastiskt! Vilken tur jag haft; dels för att jag fått förtroendet av tidningen och de olika gårdsägarna, och dels för att jag haft turen att jobba med duktiga fotografer.

Här står Ingela Snitt bland kastanjebladen och fotar senaste omslaget. En helt underbar sommardag på Fiholm.

Här står Ingalill Snitt bland kastanjebladen och fotar senaste omslaget. En helt underbar sommardag på Fiholm som du kan läsa mer om här.

Tänk att samma lås används idag som när Axel Oxenstierna lät bygga slottsflygeln.

Tänk att samma lås används idag som när Axel Oxenstierna lät bygga slottsflygeln. Så unikt! 

Nästa uppdrag blir att fota poolen hemma hos mig. Känner mig aningen stressad över det tråkiga vädret som varit sista tiden, för det måste bli massor av sommarkänsla på bilderna.

Närmaste uppdraget blir att fota poolen hemma hos mig. Känner mig aningen stressad över det tråkiga vädret som varit sista tiden, för det måste bli massor av sommarkänsla på bilderna.

Mackan och Lovisa lär känna varandra. Första skolveckan är avverkad och jag och barnen är lite trötta från omställningen till tidiga mornar.

Första skolveckan är avverkad och vi har hunnit med en hel del vändor till stallet, där nya ponnyn Mackan och Lovisa lär känna varandra..

Och jag har haft äran att rida vackra Alice, som också är ny i stallet.

Och jag har haft äran att rida vackra Alice, som också är ny i stallet. Alla fötterna i luften.

Lilla Alice är bara 5 år men hela 178 cm i mankhöjd. Tack och lov är hon lätt i typen, så det gör inget. Nu vill jag komma igång med ridningen igen.

Lilla Alice är bara 5 år men hela 1.78 cm i mankhöjd. Tack och lov är hon lätt i typen, så det gör inget. Nu blev jag sugen att komma igång med ridningen igen.

Mackan har inget problem med att gå genom fårhagar på Stora Sundby.

Jag tänker hålla mig till ridbanan med Alice, men Mackan har inget problem med att gå genom fårhagar på Stora Sundby.

Full fart i Hjorthägnet.

Full fart i Hjorthägnet.

Men det gäller att vara med, för plötsligt sticker hjortarna upp huvudena i gräset.

Plötsligt kan hjortarna hoppa fram, så det gäller att vara beredd.

På väg till hagen, båda nöjda efter en trevlig ritt.

På väg till hagen, båda nöjda efter en trevlig ritt. Verkligen en söt och snäll ponny.

Hästhage med fin utsikt. Strålande vackert även även i tråkigt väder.

Hästhage med fin utsikt. Slottet är strålande vackert även i tråkigt väder. Önskar er alla en fin söndagskväll!

Kommentarer

Kommentera

Therese och valp

Första två veckorna

I dag fyller valparna två veckor och de är på gång att öppna ögonen. Strax kommer det börja hända saker och de kommer bli nyfikna på sin omvärld, men fram tills nu har de bara ätit och sovit och ätit och sovit. Jag har hunnit få undan mina texter och fått lite annat nödvändigt gjort […]

Nyår

Jullov

Först och främst – god fortsättning på det nya året! Hoppas ni haft det fint och bra på alla sätt och vis. Jag och mina barn har njutit av så många långa sovmornar nu att jag börjar känna mig lite väl utvilad, om det nu är möjligt. Nästa veckar blir det dock ändring på det, […]

Stallglögg

Stallglögg på Stora Sundby

Klockan är tre på eftermiddagen och det börjar bli mörkt. Så härligt att vi har tradition med adventsljusstakar och att det äntligen är dags att tända dem. Lite mysigt är det i alla fall med det nordiska vintermörkret. Jag har varit uppslukad av texter och en fotobok senaste tiden och jag längtar efter att ägna […]

Nyklippt

Höst och nyklippt

I veckan var jag hos duktiga frisör Antonio Axu och fick mitt solblekta hår ordentligt genomklippt. Alltid trevligt att ha komma upp till vackra Stockholm och så skönt att bli fräsch i håret.  

Omslag

Omslag på Fiholm

Gods & Gårdars senaste nummer har sörmländska Fiholm på omslaget. Det innebär att mina uppdrag fått omslaget tre månader i rad! Dessutom är det sjätte omslaget på ett år, vilket känns rätt fantastiskt. Jag måste tacka flyt och gott samarbete med duktiga fotografer för detta. Med tanke på att jag inte hållit på med detta så […]