Vattenbuffel

Öppet hus på Öja Gård

På Öja Gård i Stora Sundby har Gustav Wedén och Ebba Ankarcrona tänkt innovativt och satsat på egen tillverkning av mozzarella. I morgon på självaste Mors Dag har de öppet hus och då finna möjligheten att beskåda de minst sagt annorlunda mjölkkorna samt att köpa buffelkött och mozzarella.

Titta gärna på gårdens hemsida för mer information ojagard.se 

Hoppas på bättre väder i morgon!

Bufflarna ser lite speciella ut och är inte särskilt söta, men Gustaf har berättade för mig att de är trevliga att hantera, även om de kan vara lite på sin vakt. De är inte lika tama som våra traditionella kor och har ett starkare flockbeteende, och de älskar förstås att bada. Ska bli spännande att smaka på gårdens mozzarella!

Bufflarna ser lite speciella ut och är inte särskilt söta, men Gustaf har berättade för mig att de är trevliga att hantera, även om de kan vara lite på sin vakt. De är inte lika tama som våra traditionella kor och har ett starkare flockbeteende, och de älskar förstås att bada. Ska bli spännande att smaka på gårdens mozzarella!

 

Kommentarer

Kommentera