Mor och dotter

Överraskning till hunden

I dag kom en trevlig överraskning med posten från Dogbox.se vilket verkligen passade bra då jag är ”barnvakt” åt labradoodeln Bessie över helgen. Bessie har hunnit bli fem månader och ni som följt mig vet redan att hon är valp till min labradortik Tosie. Valpen har vuxit upp till en underbart charmig hund och jag funderar skarpt på att inte låta henne åka hem till Stora Sundby igen!

I kväll ska jag, barnen och vovvarna ha massor av fredagsmys. Hoppas ni läsare också får en mysig kväll!

Tosie och Bessie är som barn och tampas förstås om samma leksak. Att prenumenera på en överraskningslåda till sin hund har blivit stort i ibland annat USA och möjligheten har nu kommit till Sverige.  En kul och smart grej om man vill fortsätta skämma bort sin redan bortskämda älskling med roliga och väl valda saker!

Tosie och Bessie är som barn och tampas förstås om samma leksak. Att prenumenera på en överraskningslåda till sin hund har blivit stort i ibland annat USA och möjligheten har nu kommit till Sverige. En kul och smart grej om man vill fortsätta skämma bort sin redan bortskämda älskling med roliga och väl valda saker!

Same same, but diffferent. Bessie har fått sin mors fina lynne och godmodiga blick, men har fått en alldeles egen stil och ser varken ut som en pudel eller en labrador.

Same same, but diffferent. Bessie har fått sin mors fina lynne och godmodiga blick, men har fått en alldeles egen stil och ser varken ut som en pudel eller en labrador.

Jag måste bara lägga in en bild från dagens nyutslagna och aprikosfärgade  Charles Austin ros.  En lite vågad men härlig färgkombination bredvid rosen Mary Rose.

Jag måste bara lägga in en bild från dagens nyutslagna och aprikosfärgade Charles Austin ros. En lite vågad men härlig färgkombination bredvid rosen Mary Rose. Godis för ögat!

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: