Sötaste trädgård

Sötaste lilla trädgården

I morse vaknade jag med massor av träningsverk efter lördagens ridpass, och inte har plågorna blivit bättre av att jag i dag har rensat och jordförbättrat hela tjugosex meter blomrabatt! Jag lyckades dessutom plantera ett helt gäng med dahlior, så nu är jag härligt slut och längtar efter sängen.

Men innan jag somnar vill jag dela med mig av några bilden som jag tog i går på den allra sötaste lilla trädgård. När jag bodde på Stora Sundby brukade  jag cykla förbi den ibland och jag har inte någon aning om vems trädgårdens skapare är. Men jag är en stor beundrare.

God natt!

Bilden är tagen med min mobil och gör inte den lilla trädgården rättvisa. Äppelträden blommar för fullt och hela gräsmattan är full med gullvivor och lite röda, gula och rosa tulpaner här och där. Ljusblå förgätmigej väller över rabatterna och pionerna är knoppade. Trädgården ser helt vildvuxen ut, vilket förstås inte är sant, för här syns inte ett ogräs.  Någon har skickligt skapat denna underbara lilla torparträdgård.

Bilderna är tagen med min mobil och gör inte den lilla trädgården rättvisa. Äppelträden blommar för fullt och hela gräsmattan är full med gullvivor och lite röda, gula och rosa tulpaner här och där. Ljusblå förgätmigej väller över rabatterna och pionerna är knoppade. Trädgården ser helt vildvuxen ut, vilket förstås inte är sant, för här syns inte ett ogräs. Någon har skickligt skapat denna underbara lilla torparträdgård.

Det här har varit min arbetsplats idag. Dillpionen slagit ut med sin knallröda färg. Rabatten framför prästgården är så pass lång att man hinner får en ordentlig solbränna på ryggen när man rensar den, vilket jag känner av just nu.

Det här har varit min arbetsplats idag. Dillpionen har slagit ut med sin knallröda färg. Rabatten framför prästgården är så pass lång att man hinner får en ordentlig solbränna på ryggen när man rensar den, vilket jag känner av just nu. Sov så gott!

 

Kommentarer

Kommentera