Hos Liane

Utflykt med Pampas

Den här veckan har jag verkligen gjort en rivstart med ridningen och idag bar det av till Nyköping för att ta lektion för elitryttarinnan Liane Wachtmaister.  Jag har haft glädjen att träffa Liane vid många tillfällen tidigare, men aldrig i hästsammanhand, så det var jättespännande att äntligen få rida för henne.

Pampas skötte sig jättebra och visade att han besitter en hel del talang. Vilken lycka för mig att hans ägarinna Therese gärna ser att just jag sitter i sadeln!

Therese och jag var väldigt inspirerade (och jag rätt svettig) när vi i skymningen lämnade Liane och vackra Fjällskär.

Therese och jag var väldigt inspirerade (och jag rätt svettig) när vi i skymningen lämnade Liane och vackra Fjällskär. Vi kommer tillbaka!

På stora Sundby är ridbanan isig och tråkig och under veckan har vi varit fram och tillbaka ett antal gånger i Salstas ridhus.  Det känns som jag kommer förlora mina extra två julkilon inom mycket snar framtid.

På stora Sundby är ridbanan isig och tråkig och under veckan har vi varit fram och tillbaka ett antal gånger i Salstas ridhus. Det känns som jag kommer förlora mina extra två julkilon inom mycket snar framtid.

Åh dessa söta små ponnisar på Salsta!

Åh dessa söta små ponnisar på Salsta!

Här kommer en bild från dagens morgonpromenad på prästgården. Den svarta saken till höger är min hund Tosie som just upptäckt den svarta saken till vänster. Jag har sett älgar, rådjur, hjortar och mängder av harar på min mark, men det här är första gången ett vildsvin rusar upp framför mig, stor som en fet shetlandsponny.  Imponerande!

Här kommer en bild från dagens morgonpromenad på prästgården. Den svarta saken till höger är min hund Tosie som just upptäckt den svarta saken till vänster. Jag har sett älgar, rådjur, hjortar och mängder av harar på min mark, men det här är första gången ett vildsvin rusar upp framför mig, stor som en fet shetlandsponny. Imponerande!

 

Kommentarer

Kommentera