Segersjö

Vinterreportage

Nu är det en vecka kvar innan decembernumret av Gods & Gårdar kommer ut. Ni har väl inte missat det fina novembernumret? I tidningen finns artikeln om Segersjö som Klas Sjöberg och jag gjorde tidigt i våras. Det blev en stor och fin artikel och den första som jag skriver i jag-form.

Titta gärna på bilderna från den härliga dagen på Segersjö här!

 

Är också lite stolt över att en av mina bilder fick komma med i artikeln.

Datumet för publicering flyttades hastigt och texten behövde skrivas snabbt. Just då visade det sig att familjen på Segersjö var bortresta. Eftersom jag inte hunnit göra någon intervju fick jag skriva texten utifrån minnet från fotodagen, vilket i slutänden kändes bra. Är också lite stolt över att en av mina bilder fick komma med i artikeln.

I veckan var jag och fotograf Ingalill Snitt och fotade ett säteri i Västmanland.

I veckan var jag och fotograf Ingalill Snitt och fotade ett säteri i Västmanland. Artikeln ska ut i februari, så snön var välkommen, även om jag tyvärr inte hade bytt till vinterdäck!

Säteriet har nyss gått igenom en bodelning och var ganska utplockat, så vi fick använda vår kreativitet till max för att få till bilderna, vilket var väldigt roligt.

Säteriet har nyss gått igenom ett arvskifte och var ganska utplockat på saker, så vi fick använda vår kreativitet till max för att få till bilderna, vilket var utmanade och roligt. Ännu mer utmanade kommer det att bli att skriva texten, vilket jag ska börja med nu.

Säteriet hade gott om spännande saker i gömmorna och just när vi jobbade med det sista ljuset dagen hade att erbjuda så tog kamerabatteriet slut. Snopet, men förhoppningsvis blir det bra ändå.

Tack och lov fanns det gott om spännande saker i gömmorna och just när vi jobbade med det sista ljuset dagen erbjöd så tog kamerabatteriet slut. Snopet, men förhoppningsvis blir det bra ändå.

Wäsby Magasin hjälpte till genom att låna ut en massa fin rekvisita inför fotograferingen.

Wäsby Magasin hjälpte till genom att låna ut en massa fin rekvisita inför fotograferingen, som kuddar, plädar och krukor. Tack!

Även på Snowberry Store, som ligger på samma gård, fick jag lån. Alltid kul att komma hit och se nya saker!

Även hos Snowberry Store, som ligger på samma gård, fick jag lån rekvisita. Alltid kul att komma hit och se nya fina saker!

Blev glad över att se fina saker från Svensk Marmor. Jag var hemma hos familjen Kierkegaard och gjorde en artikel om Ekeberg, när dottern Josephine just startat upp företaget. Titta på bilderna från det vackra stället här.

Blev glad över att se Svensk Marmor på plats. Jag var hemma hos familjen Kierkegaard och gjorde en artikel om Ekeberg, när dottern Josephine just höll på att starta upp företaget. Titta på bilderna från Ekeberg här. Fotade senare även badrumen på Ekeberg, såklart med massor av gården egna marmor, och bilderna kan du se här.  Lycka till Josephine!

Veckan innan var det höstlov. Bästis Carina, som jobbar för modellagenturen IMG var här och jag passade på att presentera en skönhet som jag mött i en mataffär. jag kan aldrig låta bli att leta efter skönhet, och måste säga att Moa ser så helt otroligt nordiskt vacker ut. Lycka till Moa!

Veckan innan var det höstlov. Bästis Carina, som jobbar för modellagenturen IMG var här och jag passade på att presentera en ung skönhet som jag mött i en mataffär. Jag kan aldrig låta bli att leta efter skönhet och Moa ser så nordiskt vacker ut. Lycka till Moa!

Jag kan fortfarande inte smälta att vi så plötsligt fått vinter och en massa snö. Ännu svårare att smälta är det amerikanska valresultatet. Nåväl, jag kan i alla fall skryta med att jag för ett antal år sedan hälsade på mannen som dag är Amerikas president. Alltid något!

Jag kan fortfarande inte smälta att vi så plötsligt fått vinter och en massa snö. Ännu svårare att smälta är det amerikanska valresultatet. Nåväl, jag kan i alla fall skryta med att jag för ett antal år sedan hälsade på mannen som dag är Amerikas president. Alltid något!

Kommentarer

Kommentera