Mina barn och jag på omslagen

Välkommen att följa med mig i mitt prästgårdsliv

Tidningen Gods & Gårdar har alltid legat framme på något bord hemma hos mig och även i stort sätt hos alla jag känner. Min dotter Lovisa och jag fick glädjen att pryda tidningens julomslag år 2012 och redan på ett av omslagen från 2003 sitter dotter Elsa på soffan i röda salongen och dinglar med benen.

Därför känns det extra roligt att få äran att blogga för just Gods & Gårdar! Jag har inga som helst tidigare erfarenhet av att blogga, men jag har alltid tyckt om att skriva och ta bilder och att få nya erfarenheter, så detta ska bli så spännande!

Välkommen att följa med mig i mitt liv som mamma, gårdsägare, trädgårdsentusiast, fotomodell och sist men inte minst – livsbejakare!

Jag kommer att skriva om min älskade prästgård, en underbar sörmländsk pärla där mina härliga barn och husdjur förgyller tillvaron och där det alltid finns mycket att göra. Jag lära mig en massa nytt längst vägen och kommer att dela med mig av mina erfarenheter inom byggnadsvård, inredning, trädgårdsskötsel och matlagning. Och så blir det nog ett och annat mode- och skönhetstips också.

 

På prästgården får adventsljusen fortsätta lysa upp under  hela januari

På prästgården får adventsljusen fortsätta lysa upp under hela januari

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: