Den perfekta klänningen, den vackraste ringen. Här berättar Emma Wiklund, Malin Baryard och Ulrica Messing om deras val till bröllopet.

Den perfekta klänningen, den vackraste ringen – det är mycket som ska stämma på bröllopsdagen. Här berättar Emma Wiklund, Malin Baryard och Ulrica Messing om deras val till bröllopet.
Malin Baryard och  Henrik Johnsson.

Malin Baryard och Henrik Johnsson.

Malin Baryard,
hoppryttare och sportchef
Klänning: Jag hade förmånen att få en bröllopsklänning designad och uppsydd av H & M, i ett teamwork mellan designern, sömmerskan och mig själv. Den var tvådelad, jättefin och perfekt för mig.
Ring: Henrik och jag köpte  våra förlovningsringar i Dublin, med H och M i ädelstenar, och vi använder dem även som vigselringar.
Brudbukett: Bröllopsfesten,  som vi hade hemma i vår trädgård, gick i gult. Buketten var liten, diskret – och gul.

Emma och Hans Wiklund.

Emma och Hans Wiklund.

Emma Wiklund,
modell, VD och bloggare
Klänning: En god vän är modedesigner i Paris så jag åkte ner dit och tillsammans började vi skissa på en klänning. Den blev väldigt minimalistisk och kändes helt rätt. Eftersom det var ett vinterbröllop hade jag även en liten jacka till.
Ring: Vigselringen är gjord av en god vän, Efva Attling, och det var min man som valde ut den. Det är en enkel ring med en fyrkantig diamant.
Brudbukett: Hela bröllopet gick i samma tema och färg som brudbuketten, som var mörkt röd och bestod av röda rosor och var ganska kompakt och stram.

Ulrica Messing och Torsten Jansson.

Ulrica Messing och Torsten Jansson.

Ulrica Messing,
ex-politiker och affärskvinna
Klänning: Jag har alltid gillat rena linjer och ville ha en klassisk och stilren klänning. Den var krämfärgad och dekorerad med pärlor på livet och jag hittade den i en butik i Göteborg.
Ring: Min förlovningsring är bred och jag ville att vigselringen skulle vara smalare. Den har slipade stenar och jag blir glad varje gång jag ser den.
Brudbukett: Det var min äldsta kompis Ulrika Hagberg, som är florist, som satte ihop min fantastiska brudbukett bestående av vita rosor med gröna inslag och pärlor. Den passade så fint ihop med klänningen och det faktum att vi gifte oss på ett glasbruk.

NUVARANDE Kändisarnas bröllop
NÄSTA Familjen Halls sköna sommarnöje