Mouse och Alto, ringar i 18K gult guld och vitguld med diamanter och coffee diamanter.

Mouse och Alto, ringar i 18K gult guld och vitguld med diamanter och coffee diamanter.

Vackra vigselringar

Av Elin Olsson
Letar du ringen för den stora dagen? Sandbergs nya Vigsel- och förlovningskollektion för 2015 har nått för alla.

Borstat eller blankt, diamanter eller safirer, vitguld, roséguld eller silver? Sandbergs  vackra ringar som är gjorda för att kombineras gör att du kan få fram din alldeles personliga stil i dina vigselringar.

T v: Soft, Mouse och Bonbon, ringar i 18K guld med diamanter. T h: Flox, Lago och Ringoletto, ringar i 18K gult och vitguld med diamanter.

T v: Ringarna Soft, Mouse och Bonbon i 18K guld med diamanter. T h: Ringarna Flox, Lago och Ringoletto i 18K gult och vitguld med diamanter.

T v: Randi, Soft och Poppy, ringar i 18K vitguld och roséguld med diamant. T h: Soft, ringar i 18K vitguld med diamanter.

T v: Kombinationen Randi, Soft och Poppy i 18K vitguld och roséguld med diamant. T h: Soft, ringar i 18K vitguld med diamanter.

T v: Poppy, Soft och Randi, ringar i 18K roséguld och vitguld med coffee diamanter och violetta safirer. T h: Poppy och Soft, ringar i 18K roséguld och vitguld med diamanter och coffee diamanter.

T v: Ringarna Poppy, Soft och Randi i 18K roséguld och vitguld med coffee diamanter och violetta safirer. T h: Poppy och Soft, ringar i 18K roséguld och vitguld med diamanter och coffee diamanter.

Läs också:

Välj rätt vigselring!

5 gnistrande Cartierringar

Kommentarer

Kommentera

Hunt0

Hitta dina drömmars bröllopstårta

Söker du inspiration till din bröllopstårta? Titta här på Kanya Hunts eleganta tårtor och inspireras.

Vacker romantisk bröllopsklänning i silkesorganza från miamibridal.co.uk

Ljuvliga liljekonvaljer till bröllopet

Våren är snart här och bröllopstider stundar. Låt dig inspireras av en av naturens vackraste blommor – liljekonvaljen. Kommentarer Kommentera

tarta10

Spektakulära bröllopstårtor

Inspireras till din egen bröllopstårta av fantastiska skapelser från Elisabeth's Cake Emporium i London. Tårtexperten Elisabeth Solaru skapar bröllopskreationer till dessertbordet.

Smyckeskollektionen består av eleganta och tidlösa ringar, örhängen och halsband. www.macys.com

Marchesa lanserar bröllopssmycken

Designerduon Marchesa, lanserar nu en ljuvlig brudsmyckeskollektion. Kollektionen är exklusiv för Macys och säljs enbart via dem. Läs också: 5 gnistrande Cartierringar Unika vigselringar Kommentarer Kommentera

Marchesa fall collection 2015.

Designade bruddrömmar

Hitta din drömmklänning bland årets höstkollektioner, modeskaparna lockar den ena ljuvliga kreationen efter den andra.