http://vimeo.com/14245277

http://vimeo.com/14245277

Se filmen från supermodellens slottsbröllop

Av Elin Olsson
Om du drömmer om att gifta dig i ett riktigt sagoslott bör du titta på detta!

Coco + James // Short film from Americana Cinema on Vimeo.

Bröllop på Château de Challain

Den världskända modellen Coco Rocha gifte sig med sin James Conran 2010 på det spektakulära slottet Château de Challain i Frankrike, och det kan även du göra. Slottet som ligger i  västra Loire går att hyra för just din stora dag.

Läs också:

Här är slottet hon gifte sig på

Bröllop på Svenska slott & herrgårdar

Kommentarer

Kommentera

Bygga egen pool

svarat väldigt fint på att jag vattnat och gödslat, vilket de inte varit vana vid på många år. Kommentarer Kommentera

Påskvalp

Påsk med valpar

Är du hemma i helgen? Ja, ett stort självklart ja! Med nio valpar att ta hand om går det inte att göra några längre utflykter. Mina dagar har ett inrutat schema bestående av preparering och servering av valpmat, transportering av valpar upp och ner för yttertrappan (blir väldigt många squats), frekvent rengöring av valphagen och […]

Lille Ulefors i Telemark har gustavianska influenser.

Drömmen om herrgården blev sann

Som barn tyckte Per Ove att huset på höjden var spännande. Att han flera år senare skulle flytta han hit med sin fru Anemone hade han aldrig vågat drömma om. Här är Lille Ulefos i Telemark, en norsk herrgård med gustavianska influenser.

Gillberga Prästgård

Snapchat och Instagram

Här kommer ett ovanligt kort inlägg för att vara mig. Jag vill gärna berätta massor om gårdagens roliga fotografering mer Klas Sjöberg, men jag hinner inte nu (det kommer).  Just nu måste jag fokusera på att få fram en text snabbt, och just det där med att skriva snabbt är inte riktigt min grej, så […]

Våroffer har premiär på Kungliga Operan den 20 februari 2015.

Ny balett på Operan!

Tina upp efter vintern med Kungliga Baletten! Dansvåren - Spring ´15 har kommit till Operahuset! En helt ny tolkning av Stravinskijs klassiska verk Våroffer samt ett nytt, spännande verk till musik av Brahms. Urpremiär den 20 februari på Kungliga Operan.