Vinn vackert silversmycke från Ottilia.

Vinn vackert silversmycke från Sahara Silver.

Vinn smycke från Sahara

Av: Redaktionen
Ta chansen att vinna ett fint smycke från Sahara Silver. Halsbandet Ottilia passar lika bra till vardags som till fest.

SAHARA SILVER startades våren 2009 av Lovisa Wester Bäckström. Från och med våren 2010 är deckarförfattaren Camilla Läckberg delägare. Kollektionen designas av Lovisa och består av halsband, armband, ringar och örhängen i 925 sterlingsilver.
Ta chansen att vinna halsbandet Ottilia som består av en 76 cm lång kedja och ett berlock format av två omlottlagda ringar. Smyckets värde är 1 150 kr.
För att vinna halsbandet, svara rätt på frågan nedan och skriv en motivering till varför just du ska vinna det snygga smycket.
Vi utser tre vinnare som belönas med varsitt smycke.

Tävlingen pågår fram till 1 december.

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: Tävling, Vinn, Ottilia
Lille Ulefors i Telemark har gustavianska influenser.

Drömmen om herrgården blev sann

Som barn tyckte Per Ove att huset på höjden var spännande. Att han flera år senare skulle flytta han hit med sin fru Anemone hade han aldrig vågat drömma om. Här är Lille Ulefos i Telemark, en norsk herrgård med gustavianska influenser.

Gillberga Prästgård

Snapchat och Instagram

Här kommer ett ovanligt kort inlägg för att vara mig. Jag vill gärna berätta massor om gårdagens roliga fotografering mer Klas Sjöberg, men jag hinner inte nu (det kommer).  Just nu måste jag fokusera på att få fram en text snabbt, och just det där med att skriva snabbt är inte riktigt min grej, så […]

Våroffer har premiär på Kungliga Operan den 20 februari 2015.

Ny balett på Operan!

Tina upp efter vintern med Kungliga Baletten! Dansvåren - Spring ´15 har kommit till Operahuset! En helt ny tolkning av Stravinskijs klassiska verk Våroffer samt ett nytt, spännande verk till musik av Brahms. Urpremiär den 20 februari på Kungliga Operan.

afternoonrecept

Recept till afternoon tea

Engelska scones Ca 6 st Scones som äts varma med smör eller clotted cream och marmelad. 4 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 50 g rumsvarmt smör eller margarin 1 ½ dl grädde 2 msk grädde till pensling Gör så här 1. Sätt ugnen på 225 grader. Nyp ihop de torra ingredienserna med smöret. […]

Recept på morotskaka från Grönlunds säteri.

Morotskaka från Grönlunds säteri

Baka Marie Klingspors morotskaka så som den serveras på Grönlunds säteri. Här är receptet.