GoG_omslag_2an

Februarinumret ute nu!

Av redaktionen
Nu är Gods & Gårdars fina februarinummer ute i butikerna!

Men du vet väl att du kan läsa tidningen direkt på din skärm? Klicka här!

Nu finns februarinumret av Gods & Gårdar i butik, laddat med inredning och inspiration! Vi väcker våren med färg och lär oss att mixa antikt och design av mästerliga Tony Andersson. Vi besöker ett samlarhem i Västmanland, ett 1200-talsslott i Danmark och en nyrenoverad herrgård i Uppland. Dessutom blir det fasanjakt hos Jöns Bonde i Skottland! Du vet väl att du kan läsa tidningen direkt på din skärm? Klicka här!

802A7973_lowres

Bästa hälsningar
Erika Funke, chefredaktör

Vill du börja prenumerera? Klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Tiramisu och pannacotta

Bjud på tiramisù och pannacotta

Bjud på två olika efterrätter som gästerna kan välja mellan. Lika goda båda två! TIRAMISù 6 personer 2 stora ägg, separerade gulor och vitor 75 gram florsocker 1 tsk vaniljsocker 250 g mascarponeost 10 savoiardikex (italienska fingerkex) 1 dl starkt kallt espressokaffe ½ dl marsalavin Kakao att pudra över strax före servering. Gör så här: […]

Philipponnat Grand Blanc är Annas dryckestips till förrätten.

Anna Spendrups förrätt

Anna Spendrup trivs på landet och familjegården Nådhammar. Exklusivt för Gods & Gårdar har Anna komponerat en meny med gårdens egna råvaror i fokus.

Somrig jordgubbstårta.

Kakfest på Claestorp

På Claestorps säteri värnar man om sina mattraditioner. Cecilia Lewenhaupt hämtar inspiration från gårdens kokbok med recept samlade sedan 1700-talet. Här bjuder hon på kakor och desserter.

SIMRISHAMN1

Simrishamns dolda skatt

Paret Nörgaard älskar antikviteter vilket syns i deras välkomponerade hem i Simrishamn. En annan passion är trädgård och på baksidan av huset framträder en undanskymd grönskande oas som är en del av stadens historia.

Lammracks från Nådhammar.

Lammracks med närodlade råvaror

Här är Anna Spendrups lammracks med råvaror från den egna gården, Nådhammar.