Klassisk sjal och vacker ponch till förmånligt pris.

Klassisk sjal och vacker ponch till förmånligt pris.

50% rabatt på kashmir

Av Redaktionen
Så här i jultid är det den perfekta gåvan till dig själv eller en vän. Som läsare av Gods & Gårdar får du nu möjligheten att köpa en tidlös sjal i stiligt rött eller en snygg poncho i kamel för under halva priset.

Poncho i kashmir. Lättburen onesize-poncho i den eleganta färgen kamel. Ribbstickad med fina flätmönster och fransar. Pris 1 500 kr. Butikspris 3 900 kr.

Sjal i kasmir. Generös sjal i klassiskt snitt, 70 x 200 cm. Fiskbensmönstrad och med tät franskant. Pris 1 300 kr. Butikspris 2 700 kr.

Beställ på www.bohemiquecollections.com

Kommentarer

Kommentera

Philipponnat Grand Blanc är Annas dryckestips till förrätten.

Anna Spendrups förrätt

Anna Spendrup trivs på landet och familjegården Nådhammar. Exklusivt för Gods & Gårdar har Anna komponerat en meny med gårdens egna råvaror i fokus.

Somrig jordgubbstårta.

Kakfest på Claestorp

På Claestorps säteri värnar man om sina mattraditioner. Cecilia Lewenhaupt hämtar inspiration från gårdens kokbok med recept samlade sedan 1700-talet. Här bjuder hon på kakor och desserter.

SIMRISHAMN1

Simrishamns dolda skatt

Paret Nörgaard älskar antikviteter vilket syns i deras välkomponerade hem i Simrishamn. En annan passion är trädgård och på baksidan av huset framträder en undanskymd grönskande oas som är en del av stadens historia.

Lammracks från Nådhammar.

Lammracks med närodlade råvaror

Här är Anna Spendrups lammracks med råvaror från den egna gården, Nådhammar.

Claes Moser och Sanna Evers har hittat sitt drömhem – Villa Akleja. Här får konsten utrymme.
Mot fasaden växer en vinranka planterad under Ackes tid.

Välkommen att titta in hemma hos Claes Moser

Under förra seklets början var detta konstnären J A G Ackes och Ejas trivsamma hem där konstnärskolleger samlades och umgicks. Nu bor antikprofilen och konstexperten Claes Moser och Sanna Evers här.