Hitta din julstämmning på Sveriges slott och gårdar under november och december. Känn atmosfären i de klassiska julmiljöerna, hitta härliga delikatesser, njut av vackert hantverk och hitta det lilla extra inför årets stora julhögtid. Svenska slottsmässor presenterar i år 18 julmässor i exklusiva miljöer.

Hitta din julstämmning på Sveriges slott och gårdar under november och december. Känn atmosfären i de klassiska julmiljöerna, hitta härliga delikatesser, njut av vackert hantverk och hitta det lilla extra inför årets stora julhögtid. Svenska slottsmässor presenterar i år 18 julmässor i exklusiva miljöer.
julmarknad

T v: Julmässan på Vadstena slott är en av Sveriges äldsta julmässor i en oerhört stämningsfull miljö. Att gå runt på julmässan är som att komma tillbaks till Gustav Vasas storhetstid samtidigt som du träffar ett 70-tal av Sveriges skickligaste slöjdare.
T h: På mässan på Österbybruks Herrgård hittar man en välfylld matbod. Här trängs hemlagade delikatesser i alla upptänkliga former. Ta ett steg rakt in i det riktiga, gammeldags julfirandet och få en upplevelse för alla sinnen.

JulEkenasslott

Jul på Ekenäs slott är mycket uppskattad. Det är lätt att förstå då slottet är ett riktigt medeltida sagoslott med tinnar och torn som direkt skapar en känsla av förväntan och spänning.

 

NUVARANDE Sveriges fantastiska julmässor
NÄSTA O’Keefe slår alla rekord!