Gods & Gårdars upplaga ökar 12 procent!

Gods & Gårdars upplaga ökar 12 procent!

Vi ökar igen! + 12%

Tack alla kära läsare! Gods & Gårdar ökar sin upplaga för andra året i rad med hela 12%! Nu har vi en upplaga på 18 500 exemplar/mån och varje utgåva når kring 90 000 läsare. Vilken succé!

Det är fantastiskt att intresset för Gods & Gårdar hela tiden ökar. Tillsammans med er läsare lyfter vi fram och därigenom bidrar till att bevara ett unikt kulturarv. Tack för det!

Omslagen2

Herrgårdsstilen blir aldrig omodern – den blir bara mer och mer attraktiv. Vi vill också skänka inspiration, bjuda på härliga shoppingtips och sätta guldkant på tillvaron.

/Estelle Ejdeholm
Chefredaktör & Ansvarig utgivare

Kommentarer

Kommentera

Tiramisu och pannacotta

Bjud på tiramisù och pannacotta

Bjud på två olika efterrätter som gästerna kan välja mellan. Lika goda båda två! TIRAMISù 6 personer 2 stora ägg, separerade gulor och vitor 75 gram florsocker 1 tsk vaniljsocker 250 g mascarponeost 10 savoiardikex (italienska fingerkex) 1 dl starkt kallt espressokaffe ½ dl marsalavin Kakao att pudra över strax före servering. Gör så här: […]

Philipponnat Grand Blanc är Annas dryckestips till förrätten.

Anna Spendrups förrätt

Anna Spendrup trivs på landet och familjegården Nådhammar. Exklusivt för Gods & Gårdar har Anna komponerat en meny med gårdens egna råvaror i fokus.

Somrig jordgubbstårta.

Kakfest på Claestorp

På Claestorps säteri värnar man om sina mattraditioner. Cecilia Lewenhaupt hämtar inspiration från gårdens kokbok med recept samlade sedan 1700-talet. Här bjuder hon på kakor och desserter.

SIMRISHAMN1

Simrishamns dolda skatt

Paret Nörgaard älskar antikviteter vilket syns i deras välkomponerade hem i Simrishamn. En annan passion är trädgård och på baksidan av huset framträder en undanskymd grönskande oas som är en del av stadens historia.

Lammracks från Nådhammar.

Lammracks med närodlade råvaror

Här är Anna Spendrups lammracks med råvaror från den egna gården, Nådhammar.