Chefredaktör Estelle Ejdeholm och antikskribent Charlotte Breimer Törnqvist.

Chefredaktör Estelle Ejdeholm och antikskribent Charlotte Breimer Törnqvist.

Vi ses på Antikmässan!

Gods & Gårdar finns på plats under årets upplaga av Antikmässan
den 13–16 februarii Älvsjö utanför Stockholm.

I monter C09:21 håller vi till och där går det att teckna prenumerationer
och köpa de senaste utgåvorna av magasinet. Montern är bemannad under
hela mässan, vissa tider av Gods & Gårdars redaktion.

PORSLINETS HISTORIA – FÖRELÄSNING
Torsdagen den 13 februari kl 12.30-12.50 håller Gods & Gårdars antikskribent
Charlotte Breimer Törnqvist en initierad och inspirerande föreläsning om porslinets historia.
Missa inte det!Föreläsningen introduceras av Gods & Gårdars chefredaktör
och ansvariga utgivare Estelle Ejdeholm. Det är i lokal C01:70.

Vi ses på Antikmässan!

Kommentarer

Kommentera

Etiketter:
Tiramisu och pannacotta

Bjud på tiramisù och pannacotta

Bjud på två olika efterrätter som gästerna kan välja mellan. Lika goda båda två! TIRAMISù 6 personer 2 stora ägg, separerade gulor och vitor 75 gram florsocker 1 tsk vaniljsocker 250 g mascarponeost 10 savoiardikex (italienska fingerkex) 1 dl starkt kallt espressokaffe ½ dl marsalavin Kakao att pudra över strax före servering. Gör så här: […]

Philipponnat Grand Blanc är Annas dryckestips till förrätten.

Anna Spendrups förrätt

Anna Spendrup trivs på landet och familjegården Nådhammar. Exklusivt för Gods & Gårdar har Anna komponerat en meny med gårdens egna råvaror i fokus.

Somrig jordgubbstårta.

Kakfest på Claestorp

På Claestorps säteri värnar man om sina mattraditioner. Cecilia Lewenhaupt hämtar inspiration från gårdens kokbok med recept samlade sedan 1700-talet. Här bjuder hon på kakor och desserter.

SIMRISHAMN1

Simrishamns dolda skatt

Paret Nörgaard älskar antikviteter vilket syns i deras välkomponerade hem i Simrishamn. En annan passion är trädgård och på baksidan av huset framträder en undanskymd grönskande oas som är en del av stadens historia.

Lammracks från Nådhammar.

Lammracks med närodlade råvaror

Här är Anna Spendrups lammracks med råvaror från den egna gården, Nådhammar.