Galleri Duerr, Sonja Hesslow, Dreamcatcher

Galleri Duerr, Sonja Hesslow, Dreamcatcher.

Vinn biljetter till Affordable Art Fair

I oktober är det dags igen för världens största konstmässa Affordable Art Fair. Gods & Gårdar vill ge dig chansen att njuta av konst och lottar ut 20 entrébiljetter.

2-5 oktober öppnar nordens största konstmässa Affordable Art Fairs i Magasin 9 Frihamnen i Stockholm. Konceptet är samtidskonst i inspirerande och vänlig atmosfär till överkomliga priser, vilket i Stockholms fall betyder max 50.000 kronor. Här kan du hitta tusentals originalmålningar, grafik, skulptur och fotografi. Nya konstnärer hänger vid sidan av välkända namn.

Couture Galleri,J anna Watson, The Ants Go Marching.

Couture Galleri,J anna Watson, The Ants Go Marching.

Vinn biljetter till Affordable Art Fair som också finns i städer som London, New York och Singapore, genom att svara på att fylla i formuläret och svara på frågan. Värde 150 kr.

 

Tävlingsvillkor, PUL och cookies

Tävlingen pågår till och med den 1 september, 2014.

Kommentarer

Kommentera

Philipponnat Grand Blanc är Annas dryckestips till förrätten.

Anna Spendrups förrätt

Anna Spendrup trivs på landet och familjegården Nådhammar. Exklusivt för Gods & Gårdar har Anna komponerat en meny med gårdens egna råvaror i fokus.

Somrig jordgubbstårta.

Kakfest på Claestorp

På Claestorps säteri värnar man om sina mattraditioner. Cecilia Lewenhaupt hämtar inspiration från gårdens kokbok med recept samlade sedan 1700-talet. Här bjuder hon på kakor och desserter.

SIMRISHAMN1

Simrishamns dolda skatt

Paret Nörgaard älskar antikviteter vilket syns i deras välkomponerade hem i Simrishamn. En annan passion är trädgård och på baksidan av huset framträder en undanskymd grönskande oas som är en del av stadens historia.

Lammracks från Nådhammar.

Lammracks med närodlade råvaror

Här är Anna Spendrups lammracks med råvaror från den egna gården, Nådhammar.

Claes Moser och Sanna Evers har hittat sitt drömhem – Villa Akleja. Här får konsten utrymme.
Mot fasaden växer en vinranka planterad under Ackes tid.

Välkommen att titta in hemma hos Claes Moser

Under förra seklets början var detta konstnären J A G Ackes och Ejas trivsamma hem där konstnärskolleger samlades och umgicks. Nu bor antikprofilen och konstexperten Claes Moser och Sanna Evers här.