Resor & Event

Njut av Antikmässan med Gods & Gårdar!

En glittrande antikafton

Foto Per Myrehed, Philip Håkanson, Anders Norrsell

Pontus Silfverstolpe är vår guide bland mässans dyrgripar, och leder även prisgalan tillsammans med Peder Lamm.

15 februari 2018:

Vi samlar Gods & Gårdars läsare till en inspirerande eftermiddag med påföljande galakväll på Antikmässan i Stockholm. Vår egen antikexpert Pontus Silfverstolpe guidar oss till mässans dyrgripar, därefter upplever vi den glittrande prisutdelningen av The Collector’s Awards, antikbranschens Oscarsgala.

Tid och plats: Torsdag 15 februari kl 16–21, Stockholmsmässan i Älvsjö.

Ingår: Inträde på mässan, vin samt tilltugg, rundvandring med Pontus Silfverstolpe, prisutdelning i sal T1 med mousserande vin och snittar samt musikunderhållning och goodiebag.

Klädsel: Kavaj.

Pris: 695 kr (prenumeranter 595 kr).

Bokning här. Inträdesbiljetten till antikmässan skickas ut via post i början av februari och kan nyttjas redan från kl 10 torsdagen den 15 februari. Vid frågor om evenemanget, mejla redaktionen. Boka snarast, antalet platser är begränsat!

Program

16.00–16.15 – Samling i Gods & Gårdars monter nära entrén på Antikmässan. Ett glas vin med tilltugg serveras.

16.15–17.45 – Rundvandring med Gods & Gårdars antikexpert Pontus Silfverstolpe. Vi besöker några av landets främsta antikhandlare och tittar närmare på utvalda, unika antikviteter och design. Därefter tid för egna strövtåg samt shopping.

19.00–21.00 – Dags för antikgalan The Collector’s Awards 2018 inne i Victoriahallen på Antikmässan. Njut av mingel, bubbel och snittar samt en underhållande prisutdelning, ledd av Peder Lamm och Pontus Silfverstolpe. Här koras årets hjältar i antikbranschen.

Exklusiva vinprovningar på Grappe

Våra unika vinprovningar på vinkällaren Grappe med Carl Jan Granqvist i sällskap av sommelier Niklas Bergqvist fortsätter. Har du frågor om våra vinprovningar? Mejla redaktionen 

8 mars 2018:

Mousserande viner – från champagne till prosecco

Carolina Byrmo/IBL Bildbyrå

Bekanta dig med ädla bubblor på Vinkällaren Grappe i Stockholm.

Visst vill du också utveckla din vinkunskap? Nu upprepar vi höstens succé och bjuder på ännu en lekfullt pedagogisk vinprovning med Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist på Vinkällaren Grappe.

Hur får man egentligen till bubblorna i en flaska vin? Varför är champagne så mycket dyrare än prosecco? I den här provningen reder vi ut de grundläggande skillnaderna mellan de mest kända mousserande vinerna. Provningen avslutas med en välsorterad ostbuffé med bröd och fikonmarmelad.

Datum & tid: 8 mars 2017 kl 18–20.

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5 i Stockholm.

Pris: 995 kr per person.

Bokning: Mejla ditt namn och din adress till red@godsochgardar.se. Skriv Mousserande i mejlet samt i ämnesraden. Du kan också ringa
Gods & Gårdar: tel 08-736  53  00.

Arrangemanget är speciellt framtaget för Gods  &  Gårdars läsare, och antalet platser är begränsat. Boka därför din plats så fort som möjligt!


Resor 2018

Res med Gods & Gårdar till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området.

Vi arbetar för fullt med planeringen av våra resor 2018.