Resor & Event

Exklusiva vinprovningar på Grappe

Våra unika vinprovningar på vinkällaren Grappe med Carl Jan Granqvist i sällskap av sommelier Niklas Bergqvist fortsätter. Har du frågor om våra vinprovningar? Mejla redaktionen 

8 mars 2018:

Mousserande viner – från champagne till prosecco

Carolina Byrmo/IBL Bildbyrå

Bekanta dig med ädla bubblor på Vinkällaren Grappe i Stockholm.

Visst vill du också utveckla din vinkunskap? Nu upprepar vi höstens succé och bjuder på ännu en lekfullt pedagogisk vinprovning med Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist på Vinkällaren Grappe.

Hur får man egentligen till bubblorna i en flaska vin? Varför är champagne så mycket dyrare än prosecco? I den här provningen reder vi ut de grundläggande skillnaderna mellan de mest kända mousserande vinerna. Provningen avslutas med en välsorterad ostbuffé med bröd och fikonmarmelad.

Datum & tid: 8 mars 2017 kl 18–20.

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5 i Stockholm.

Pris: 995 kr per person.

Bokning: Mejla ditt namn och din adress till red@godsochgardar.se. Skriv Mousserande i mejlet samt i ämnesraden. Du kan också ringa
Gods & Gårdar: tel 08-736  53  00.

Arrangemanget är speciellt framtaget för Gods  &  Gårdars läsare, och antalet platser är begränsat. Boka därför din plats så fort som möjligt!


Resor 2018

Res med Gods & Gårdar till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området.

Vi arbetar för fullt med planeringen av våra resor 2018.