Julen är snart här och det är dags att dekorera och julpynta hemmet. Satsa på en stilfull jul i år. Här är ett par vackra dukningar och festfina dekorationer som har den rätta känslan.

Julen är snart här och det är dags att dekorera och julpynta hemmet. Satsa på en stilfull jul i år. Här är ett par vackra dukningar och 10 festfina dekorationer som har den rätta känslan.
Fin julstjärna.

Fin julstjärna.

Adventsstjärna. Adventsstjärna med silver- och guldfärgad dekor, 207 kr, Watt & Veke.

Julängen och pepparkaksformar.

Julängen och pepparkaksformar.

Ljusstake. Ljusstake i form av en ängel, Svenskt Tenn. Pepparkaksformar. Kopparfärgade pepparkaksformar, 39:90 kr/3-pack, Ica.

Finaste kulorna i granen.

Finaste kulorna i granen.

Julgranspynt. Julgranspynt som inspirerats av H C Andersens sagor, 179 kr, Georg Jensen. Julkulor. Guldpläterad julkula med mistel, 249 kr, Georg Jensen. Julkula, Georg Jensen, 249 kr.

Bricka och julgranspynt.

Bricka och julgranspynt.

Bricka. Bricka i handmålad plåt, 599 kr, Oscar & Clothilde. Till julgranen. Skultunas nya juldekorationer är stiligt stiliserade i bästa art déco-stil, 298 kr.

Adventsstjärna och duk till julbordet.

Julgransstjärna och duk till julbordet.

I toppen av julgranen. Julgransstjärna, 849 kr. Duk och servetter. Servett i linne, 270 kr, Svenskt Tenn. Även en matchande linneduk, 140 x 290 cm, finns för 2 600 kr.

Stilfull juldukning
Stilfull juldukning.

NUVARANDE 10 stilfulla juldekorationer
NÄSTA Lär dig mer om Ming – Kinas guldålder