Nya parfymer.

Nya parfymer.

3 lyxiga parfymer!

Av Estelle Ejdeholm
Gå på fest insvept i en ny ljuvlig doft!
Här är tre fantastiska doftnyheter…
Parfym från Burberry.

Parfym från Burberry.

För den medvetna och trendiga:
Pelargon och fresia ingår i doften My Burberry som ger associationer till en klassisk engelsk trädgård efter att regnet har fallit, 850 kr/50 ml EdP. Parfymflaskans rosett är från tyget i företagets klassiska trenchcoat.

Parfym2

För fashionistan:
Amerikanska Vogues forna chefredaktör Diana Vreeland är en modelegend. Nu har hennes barnbarn Alexander Vreeland tagit fram en serie parfymer som en hyllning till sin farmor, pris cirka 1 200 kr/50 ml EdP, www.colette.fr.

Parfym3

För den romantiska:
Escadas doft Joyful påminner om känslan man får av en bukett färska snittblommor. Magnolia och rosa pion hör till hjärtnoterna, 785 kr/50 ml EdP.

Kommentarer

Kommentera

skonhet03

Produkter som vårdar & bevarar

Det är aldrig fel att ägna huden lite extra uppmärksamhet. Här är några skönhetsprodukter som hjälper till att återfukta hyn samt motverka ålderstecken.

Burberry.

Makeup från modeskaparna

Designad skönhet! De stora modehusen gör inte bara kläder och parfym – de säljer även lyxig makeup. Här är nyheter för våren 2015.

Elizabeth Arden ville få kvinnor att våga använda makeup och erbjöd därför kurser i ämnet.

Historien bakom skönhetssuccén

Lyxmärket Elizabeth Arden är populärt bland kändisarna. Här är historien bakom varumärket – en historia som kantas av fattigdom och krig men också av briljanta affärsidéer och hälsotänk långt före sin samtid. 1910 slog Elizabeth Arden upp dörrarna till sin Red Door Salon i New York – skönhetssalongen som skulle lägga grunden till ett internationellt kosmetikimperium. Målgruppen var fruarna […]

En väska med skönhetsprodukter från Decleor.

Julklappstips! 5 lyxiga skönhetsgåvor

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med lyxiga presentförpackningar sprängfyllda med skönhetsprodukter. Här är Gods & Gårdars julfavoriter!

Diorific Golden Shock Top Coat.

Guld gör dig ung på nytt

Allt som glimmar är guld och det säga att den ädla metallen gör dig vacker, stimulerar blodcirkulationen och boostar förnyelseprocessen av celler. Här är tre produkter fullproppade med äkta guld.