En väska med skönhetsprodukter från Decleor.

En hel beautybox med produkter från Decleor.

Julklappstips! 5 lyxiga skönhetsgåvor

Av Estelle Ejdeholm
Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med lyxiga presentförpackningar sprängfyllda med skönhetsprodukter. Här är Gods & Gårdars julfavoriter!
Hudvårdsprodukter från franska Carita.

Caritas snygga julförpackning.

Ursnygg presentförpackning med Caritas succéolja för ansikte, kropp och hår samt även en flaska med Golden Oil som även den återfuktar och lugnar huden samtidigt som den ger guldskimmer, cirka 750 kr.

Ett set med makeup från YSL med mascara, läppstift, rouge och ögonskuggor.

Makeup från YSL som säljs i presentförpackning till jul.

Rött och guld vill vi ha i jultid. Glamourös makeup från YSL, cirka 800 kr.

ÄNNU FLER SKÖNHETSTIPS! Bästa anti-age produkterna finns här

En presentask med dag- och nattcreme från hudvårdsföretaget Helena Rubinstein.

Anti-age produkter från Helena Rubinstein.

Fint set med dag- och nattcreme som stärker huden inifrån och stimulerar kollagenbildningen, cirka 2085 kr, Helena Rubinstein.

Set med makeup från Giorgio Armani med puder och ögonskuggor.

Makeup från Giorgio Armani.

Orient Excess Palette & Clutch säljs exklusivt nu i jultid, cirka 695 kr, Giorgio Armani.

En väska med skönhetsprodukter från Decleor.

Satsa på en välgörande jul i år.

Aromaterapi ligger till grund för hudvårdsmärket Decléor. I julasken finns ett serum som fyller ut, em crème som motverkar rynkor, en rik nattcreme och en expolifierande crème. Allt förpackat i en snygg beautybox. Pris cirka 975 kr.

MER INSPIRATION! 3 HETA TIPS PÅ UNDERBARA PARFYMER

Kommentarer

Kommentera

skonhet03

Produkter som vårdar & bevarar

Det är aldrig fel att ägna huden lite extra uppmärksamhet. Här är några skönhetsprodukter som hjälper till att återfukta hyn samt motverka ålderstecken.

Burberry.

Makeup från modeskaparna

Designad skönhet! De stora modehusen gör inte bara kläder och parfym – de säljer även lyxig makeup. Här är nyheter för våren 2015.

Elizabeth Arden ville få kvinnor att våga använda makeup och erbjöd därför kurser i ämnet.

Historien bakom skönhetssuccén

Lyxmärket Elizabeth Arden är populärt bland kändisarna. Här är historien bakom varumärket – en historia som kantas av fattigdom och krig men också av briljanta affärsidéer och hälsotänk långt före sin samtid. 1910 slog Elizabeth Arden upp dörrarna till sin Red Door Salon i New York – skönhetssalongen som skulle lägga grunden till ett internationellt kosmetikimperium. Målgruppen var fruarna […]

Diorific Golden Shock Top Coat.

Guld gör dig ung på nytt

Allt som glimmar är guld och det säga att den ädla metallen gör dig vacker, stimulerar blodcirkulationen och boostar förnyelseprocessen av celler. Här är tre produkter fullproppade med äkta guld.

Nya parfymer.

3 lyxiga parfymer!

Gå på fest insvept i en ny ljuvlig doft! Här är tre fantastiska doftnyheter… För den medvetna och trendiga: Pelargon och fresia ingår i doften My Burberry som ger associationer till en klassisk engelsk trädgård efter att regnet har fallit, 850 kr/50 ml EdP. Parfymflaskans rosett är från tyget i företagets klassiska trenchcoat. För fashionistan: Amerikanska […]