Burberry.

Gucci.

Makeup från modeskaparna

Av Estelle Ejdeholm
Designad skönhet. De stora modehusen gör inte bara kläder och parfym – de säljer även lyxig makeup. Nytt är att makeupen lanseras och förändras i samma takt som klädkollektionerna.

Ovan: Gucci. Den nya doften Gucci Guilty Diamond finns både för herrar och damer. Damdoften är orientaliskt blommig med inslag av syren, kardemumma och patchouli, 745 kr/50 ml EdT. Herrdoften blandar italiensk citron och mandarin med lavendel, neroli, cederträ och patchouli, 955 kr/90 ml EdT

Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana. Rött och guld i Collector’s Edition-serien. Läppstift, cirka 350 kr, puder, cirka 525 kr, och solpuder, cirka 525 kr.

Spännande läsning! Elizabeth Ardens livsöde och skönhetsimperium

YSL.

YSL.

Yves Saint Laurent. Makeup som väcker vårkänslorna med rosa och svarta inslag kommer i mitten av februari. Palett med ögonskuggor, 550 kr, den unika läppoljan med färgpigment, 295 kr, och svart glittrigt nagllack, 255 kr.

Giorgio Armani.

Giorgio Armani.

Giorgio Armani. Runway-kollektionen består av den makeup som modellerna på Armanis visning bär. De specialframtagna produkterna lanseras för första gången i mars och kommer att säljas i begränsad upplaga på NK Stockholm. Läppstift, 460 kr, palett för ansikte och ögon, 1 190 kr.

Se konstfilmen! Skönhetsideal genom tiderna

Burberry.

Burberry.

Burberry. Vid lanseringen av doften My Burberry kom även en makeupserie i begränsad upplaga. Guldskimrande puder med en svag  doft av parfym, cirka 525 kr, och återfuktande läppstift, cirka 260 kr.

Kommentarer

Kommentera

skonhet03

Produkter som vårdar & bevarar

Det är aldrig fel att ägna huden lite extra uppmärksamhet. Här är några skönhetsprodukter som hjälper till att återfukta hyn samt motverka ålderstecken.

Elizabeth Arden ville få kvinnor att våga använda makeup och erbjöd därför kurser i ämnet.

Historien bakom skönhetssuccén

Lyxmärket Elizabeth Arden är populärt bland kändisarna. Här är historien bakom varumärket – en historia som kantas av fattigdom och krig men också av briljanta affärsidéer och hälsotänk långt före sin samtid. 1910 slog Elizabeth Arden upp dörrarna till sin Red Door Salon i New York – skönhetssalongen som skulle lägga grunden till ett internationellt kosmetikimperium. Målgruppen var fruarna […]

En väska med skönhetsprodukter från Decleor.

Julklappstips! 5 lyxiga skönhetsgåvor

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med lyxiga presentförpackningar sprängfyllda med skönhetsprodukter. Här är Gods & Gårdars julfavoriter!

Diorific Golden Shock Top Coat.

Guld gör dig ung på nytt

Allt som glimmar är guld och det säga att den ädla metallen gör dig vacker, stimulerar blodcirkulationen och boostar förnyelseprocessen av celler. Här är tre produkter fullproppade med äkta guld.

Nya parfymer.

3 lyxiga parfymer!

Gå på fest insvept i en ny ljuvlig doft! Här är tre fantastiska doftnyheter… För den medvetna och trendiga: Pelargon och fresia ingår i doften My Burberry som ger associationer till en klassisk engelsk trädgård efter att regnet har fallit, 850 kr/50 ml EdP. Parfymflaskans rosett är från tyget i företagets klassiska trenchcoat. För fashionistan: Amerikanska […]