Vårens nya makeup från Ladurée.

Ladurées makeup.

Vårens makeup & hudvård

Av Estelle Ejdeholm
Att få njuta av lyxiga hudvårdsprodukter, makeup och ljuvliga dofter gör gott för både kropp och själ. Här är några utvalda välgörare som ger härliga vårkänslor.

Ovan ses produkter från Ladurée. För alla som älskar Ladurées macarons rekommenderas deras serie med makeup och dofter. Säljs via Sephora i Paris.

makeup från Elizabeth Arden.

Elizabeth Ardens nya sommarmakeup.

Elizabeth Ardens sommarmakeup är en enda stor hyllning till havet. 2014 Summer Escape Collection säljs i en limiterad upplaga.

Herrdoft från Dolce & Gabbana.

The One från Dolce & Gabbana.

Herrdoften The One från Dolce & Gabbana är både klassisk och modern. Den finns nu i en specialdesignad flaska i färgen platina, pris från cirka 695 kr.

Foundation från Carita Paris.

Carita Paris nya foundation.

Carita Paris nya foundation fungerar även som en concealer. Complexion Perfector döljer mörka ringar under ögonen och fyller ut linjer, cirka 595 kr.

Från Sensai och Therry Mugler.

Ögoncremen Lift Remodelling från Sensai och en ny variant av Therry Muglers Alien.

Ögoncrèmen Lift Remodelling från Sensai motverkar ålderstecknen kring ögonen. Sämre blodcirkulation kan ge mörkhet under ögonen. Med cremen följer därför ett ergonomiskt massageredskap som i kombination med cremen sätter fart på cirkulationen. Pris från 1 545 kr.
En ny variant av Therry Muglers Alien har sett dagens ljus. Alien Eau Extraordinaire är mild och sensuell med vita blommor och citrus, pris 660 kr/60 ml EdT.

Rakprodukter från Molton Brown.

Nytt från Molton Brown.

Molton Brown utökar sortimentet med en ny herrserie för rakning och väldoft. African Whitewood, som reglerar talgproduktionen och förebygger glansighet och smuts, är den speciella ingrediensen som återkommer i flera av produkterna. Förpackningarna är också snygga på badrumshyllan! Priser mellan 200 och 400 kr per produkt.

Revlons nya nagellack.

Nagellack med doft.

Revlon lanserar i vår en serie med parfymerade nagellack. Lacket finns i 24 olika färger som exempelvis pink pineapple och orange blossom. Doften framträder när färgen torkat.

Kommentarer

Kommentera

skonhet03

Produkter som vårdar & bevarar

Det är aldrig fel att ägna huden lite extra uppmärksamhet. Här är några skönhetsprodukter som hjälper till att återfukta hyn samt motverka ålderstecken.

Burberry.

Makeup från modeskaparna

Designad skönhet! De stora modehusen gör inte bara kläder och parfym – de säljer även lyxig makeup. Här är nyheter för våren 2015.

Elizabeth Arden ville få kvinnor att våga använda makeup och erbjöd därför kurser i ämnet.

Historien bakom skönhetssuccén

Lyxmärket Elizabeth Arden är populärt bland kändisarna. Här är historien bakom varumärket – en historia som kantas av fattigdom och krig men också av briljanta affärsidéer och hälsotänk långt före sin samtid. 1910 slog Elizabeth Arden upp dörrarna till sin Red Door Salon i New York – skönhetssalongen som skulle lägga grunden till ett internationellt kosmetikimperium. Målgruppen var fruarna […]

En väska med skönhetsprodukter från Decleor.

Julklappstips! 5 lyxiga skönhetsgåvor

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med lyxiga presentförpackningar sprängfyllda med skönhetsprodukter. Här är Gods & Gårdars julfavoriter!

Diorific Golden Shock Top Coat.

Guld gör dig ung på nytt

Allt som glimmar är guld och det säga att den ädla metallen gör dig vacker, stimulerar blodcirkulationen och boostar förnyelseprocessen av celler. Här är tre produkter fullproppade med äkta guld.