Gör som kungen – läs nya Gods & Gårdar

Det stora jubileumsnumret, som kom ut 17 maj, bjuder på en uppdaterad grafisk form, flera nya avdelningar och en kunglig intervju.

Gods & Gårdar fyller 20 år i år och firar med en omgörning av tidningen. Det stora jubileumsnumret, som kom ut 17 maj, bjuder på en uppdaterad grafisk form och flera nya avdelningar.

Tanken med att göra om tidningen är att fokusera ännu mer på själva kärnan i Gods & Gårdar: det lustfyllda livet på svenska slott och herresäten.

– Våra läsare är mest av allt intresserade av de genuina, svenska gårdarna och livet kring dem. Därför satsar vi främst på herrgårdshem, inredning och köptips, trädgård samt renovering. Under nya vinjetten Herrgårdsliv möter vi morgondagens godsägare, och låter dem berätta om hur de driver sina gårdar i takt med tiden, berättar chefredaktören Erika Funke.

Till de nya avdelningarna i Gods & Gårdar hör de klassiska herrgårdarna, generösa inredningsteman, byggnadsvård och inspirerande köp- och stiltips. Här finns även vinjetterna Konst & design samt Goda livet, med resor, mat och vin i läsarnas smak. Jubileumsnumret bjuder på en exklusiv intervju med kungaparet, som berättar om sitt sommarliv på Solliden. Här delar kung Carl XVI Gustaf med sig av sina personliga barndomsminnen från slottet på Öland.

Omslag_6an

 

Du vet väl att du kan läsa tidningen direkt på din skärm – klicka här!

Vill du börja prenumerera? Klicka här!

NUVARANDE Gör som kungen – läs nya Gods & Gårdar
NÄSTA Slottsliknande villa kan bli din